Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Marie Jo L'Aventure

Marie Jo L'Aventure

Marie Jo L'Aventure er et søstermærke til Marie Jo. Der lægges særlig vægt på at konstruere kvalitetslingeri, der sidder godt og støtter barmen optimalt. Mærket adskiller sig primært fra Marie Jo på designet, der er mere rent i udtrykket - eller mindre pyntet end de traditionelle Marie Jo modeller.
< >
< >

Marie Jo L'Aventure
Marie Jo har siden 1981 designet lingeri til damer, som værdsætter høj kvalitet, komfort og godt håndværk. Marie Jo L'Aventure er et søstermærke til Marie Jo, og her er fokus på et rent og mindre pyntet udtryk i deres designs.

Se hele Marie Jo L'Aventure's udvalg her

BH

Find et stort udvalg af lingeri fra Marie Jo L'Aventure hos Wunderwear. Vi tilbyder bh'er og trusser, som er lavet i komfortable og innovative materialer. I sortimentet finder du balconettebh'er, hjerteformede skåle og fuldskåle. Du finder primært bh'er med vattering fra Marie Jo L'Aventure. Marie Jo L'Aventure har fokus på simple og rene designs, med sofistikerede linjer. Find blandt andet den populære serie Tom, som med sit simple og smukke design, er mærkets mest populære serie. Hver sæson udvider Marie Jo L'Aventure serien med fine nye farver. Er du ikke til alt for mange blonder og detaljer på dit lingeri, men stadig gerne vil have yndige designs i en god kvalitet og pasform, er Marie Jo L'Aventure mærket for dig!

Se Marie Jo L'Aventure's udvalg af bh'er her.


Trusser

Du kan være sikker på at finde din foretrukne trussemodel som matcher bh'erne fra Marie Jo L'Aventure. Hver serie inkluderer flere forskellige modeller, som blandt andet stringtrusser, klassiske taitrusser, hipstertrusser og højtaljede trusser. Ligesom ved bh'erne er der fokus på de simple, komfortable design.

Se Marie Jo L'Aventure's udvalg af trusser her.