Medlemsbetingelser

Jeg accepterer hermed at blive registreret i Wunderwears kundekartotek, og at alle Wunderwears salgskanaler må indsamle og bruge de registrerede oplysninger til salgsmæssige formål, herunder også markedsføringsformål så som tilbud, invitationer til lokale arrangementer, nyheder, servicemeddelelser etc. udsendt via e-mail fra min(e) tilknyttede butik(ker).

Kundekartoteket administreres af:
Kædeselskabet Wunderwear S.m.b.A.
CVR nr.: 33151241
Klampenborgvej 232, 2. sal.
2800 Kgs. Lyngby,

der i samarbejde med de selvejede Wunderwear butikker er ansvarlig for opbevaringen og beskyttelsen af persondata registreret i kundekartoteket.

GENERELT


Disse betingelser dækker alle websites, salgskanaler og enhver kundeklub/ kundekartotek som Wunderwear kæden råder over, administrerer og/ eller lægger navn og koncept til.

Registreringen i Wunderwears kundekartotek er gratis og uforpligtende. Jeg kan til enhver tid slette eller bede Wunderwear slette min profil og registrerede persondata.

Jeg kan ligeledes til enhver tid afmelde mig e-mail nyhedsmails og stadig være registreret i kundekartoteket, dog uden de fordele, som til enhver tid vil blive tilbudt via e-mail (eksempelvis adgang til særlige kampagnetilbud, fødselsdagsmails o.lign.) Servicemails vedr. online køb (ordrebekræftelser mv.) afmeldes ikke ved framelding af nyhedsmails.

REGISTREREDE OPLYSNINGER


For at have en aktiv profil i kundekartoteket, accepterer jeg, at Wunderwear som minimum har registreret mit navn, min e-mailadresse og mit mobilnr. Jeg kan herudover vælge at udfylde og registrere flere personlige oplysninger på min profil, bl.a. adresse, som gør det lettere for mig at gennemføre online bestillinger hurtigt.

Når jeg handler online på wunderwear.dk eller i en fysisk Wunderwear butik kan jeg vælge at lade mine køb registrere. Med en aktiv profil i Wunderwears kundekartotek accepterer jeg, at Wunderwear kan bruge den registrerede købshistorik fra min profil til at vejlede mig og mine bekendte til køb af relaterede varer eller gaver.

Jeg er selv ansvarlig for at opdatere mine personlige oplysninger og kan til enhver tid ændre/slette mine registrede oplysninger ved at logge ind på min personlige profil på wunderwear.dk eller ved at henvende mig i en fysisk Wunderwear butik.

BEHANDLING AF OPLYSNINGER


Personlige oplysninger gemmes i Wunderwears kundekartotek og behandles af Kædeselskabet Wunderwear S.m.b.A., kædens selvejede butikker og samarbejdspartnere med det formål at give mig en bedre, mere personlig service og målrettet markedsføring - læs evt. mere herom i vores persondatapolitik.

De registrerede oplysninger vil til enhver tid blive behandlet i henhold til loven om persondata, og videregives herunder ikke til personer eller organisationer uden mit udtrykkelige samtykke.

Eksterne samarbejdspartnere, som Wunderwear på et givent tidspunkt måtte vælge at inddrage i driften og videreudviklingen af kundekartoteket eller til at levere målrettet markedsføring og servicetilbud til kundekartotekets medlemmer pålægges ligeledes at behandle data, som de i den forbindelse måtte få adgang til, efter lovens forskrifter.