Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer

Persondatapolitik


Hos Wunderwear prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Vi indsamler og behandler løbende persondata fra vores kunder med henblik på at yde en bedre og mere personlig service. Indsamlingen sker altid med kundernes samtykke og behandles efter lovens forskrifter, så du trygt kan efterlade data om dig selv hos os. Neden for kan du læse, hvordan vi indsamler, opbevarer og behandler persondata. Har du spørgsmål til eller indsigelser imod vores måde at behandle dine data på, hører vi gerne fra dig.


Dataansvarlig


Wunderwear kæden og de selvejede Wunderwear butikker er i fællesskab ansvarlig for indsamling, opbevaring og behandling af persondata. Hovedansvarlig for data indsamlet og registreret i forbindelse med køb og tilmelding til kundekartoteket på wunderwear.dk er:

Kædeselskabet Wunderwear S.m.b.A.
CVR. nr.: 33151241
Klampenborgvej 232, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby


Indsamling af persondata


Vi indsamler og behandler alene persondata, som er nødvendige for at realisere formålene specificeret under nedenstående punkt "Anvendelse af persondata". Hvilke oplysninger, der indsamles og behandles afhænger således af formålet med den specifikke indsamling.

Vi indsamler altid personlige oplysninger med kundernes forudgående accept. For hver gang vi indsamler nye persondata, vil du således kunne læse, hvilke data vi indsamler og med hvilket formål, vi behandler disse, herunder også om afgivelsen af persondata er frivillig eller nødvendig for gennemførelsen af den ønskede service.

Vi indsamler og behandler bl.a. følgende almindelige persondata:

    • 1. Kontaktdata (såsom navn, adresse, mail og telefonnummer)
    • 2. Køn og fødselsdag
    • 3. Betalingsoplysninger
    • 4. Købshistorik
    • 5. Cookie-oplysninger
    • 6. Geolocation
    • 7. IP-adresse
    • 8. Oplysninger vedr. præferencer (størrelser, ønsker mv.)


Anvendelse af persondata


Vi behandler dine personlige oplysninger til følgende formål:

    • 1. Gennemførelse og levering af online bestillinger
    • 2. Optimering af personlig vejledning i de fysiske butikker
    • 3. Vejledning i forbindelse med gavekøb baseret på ønskesedler og tidligere køb
    • 4. Fremsendelse af nyhedsbreve, invitationer til events og andet markedsføringsmateriale
    • 5. Administration af konkurrencer og specialtilbud rettet med kundekartotekets medlemmer
    • 6. Udarbejdelse af statistik vedr. køb og brugeradfærd på wunderwear.dk
    • 7. Målrettet og adfærdsbaseret markedsføring

Behandling af evt. retskrav og validering af betalingskort og tilknyttet profil



Videregivelse


Vi videregiver eller sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke. Vi deler i visse tilfælde oplysninger om dig internt i kædens butikker eller med vores samarbejdspartnere med det formål at kunne opfylde den ønskede serviceydelse, eksempelvis levere en vare, vejlede til nye køb baseret på tidligere køb.

Vi kan dele dine personlige oplysninger med følgende parter:

    • 1. Vores leverandører
    • 2. Vores partnere og internt i koncernen
    • 3. Analyse- og segmenteringsplatforme, såsom Google Analytics, Facebook Businessmanager eller Youtube.
    • 4. Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.
    • 5. Advarselsregistre, der identificerer risikable transaktioner med det formål at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.


Såfremt vi deler oplysninger om dig med tredjeparter i markedsføringsøjemed, deler vi alene de almindelige oplysninger, du selv har indtastet på din kundeprofil på wunderwear.dk


Opbevaring og sikkerhed


Vi opbevarer dine personlige oplysninger forsvarligt og sikkert. I samarbejde med vores forretningspartnere har vi udarbejdet interne retningslinjer, der skal sikre dine data bedst mulig beskyttelse mod misbrug, manipulation og uvedkommende adgang.

Vi opbevarer persondata i det omfang, de er nødvendige for os i forhold til at opfylde det formål, de oprindeligt er indsamlet til. Vi sletter dermed løbende data, som ikke længere hjælper os med at udfylde et bestemt formål. Vær dog opmærksom på, at persondata, registreret på din personlige kundeprofil, ikke slettes med mindre, du sletter det eller beder os om at nedlægge din profil.


Dine rettigheder


Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi har indsamlet og behandler om dig. Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Herudover har du ret til at få slettet og korrigeret dine personlige oplysninger.

Ønsker du, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig eller ønsker du at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, kan du rette henvendelse til os på e-mail: shoponline@wunderwear.dk eller telefon: 38 41 21 31.

Alle oplysninger, som er registreret på din profil i kundekartoteket, kan du selv ændre eller slette her. Bemærk, at oplysninger på profilen ikke kan slettes før alle aftalte serviceydelser afhængige af oplysningerne er udført.


Klageadgang


Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os på e-mail: shoponline@wunderwear.dk eller telefon: 38 41 21 31. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.