Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
  • FRI FRAGT OG RETUR TIL GLS PAKKESHOP OG ERHVERVSADR. VED KØB OVER 500,-
  • BYT OG AFHENT DINE VARER I ALLE WUNDERWEAR BUTIKKER
    - GRATIS

PERSONLIG FITTINGHar du svært ved at finde en god bh til den særlige kjole, du har købt - kunne du tænke dig inspiration til din lingerigarderobe eller tips til, hvilke pasformer, der løfter, støtter og fremhæver din barm, som du ønsker dig?

Hos Wunderwear giver vi plads til forskellighed. Hver butik er sin egen, præcis som hver kvinde. Hos Wunderwear møder du kvinder med personlighed, der står klar med råd og vejledning.

Kig forbi din lokale Wunderwear og få en gratis og personlig lingerifitting.


Hvad er personlig lingeristyling?


Lingeri er mere end bare et stykke stof. Lingeri i rette størrelse og model støtter din barm, giver form til din figur og får tøj til at sidde pænt. Med en personlig lingeristyling hos din lokale Wunderwear butik får du hjælp til at finde lingeri, der fremhæver netop det ved din krop, som du synes allerbedst om, og som giver dig den bedste støtte og komfort uanset om du er på jobbet, hjemme eller i byen.

Ikke to kvinder er ens, vores barme og numser ej heller. Den rette bh og trusse er derfor forskellig fra person til person og flere faktorer spiller ind, når du skal finde velsiddende lingeri - ikke kun skålens størrelse og omkreds tæller. Lingeristyling handler om at finde den størrelse samt bh- og trussemodel, som passer og komplementerer din kropsfacon og dine ønsker allerbedst. Vi tager udgangspunkt i dine behov og kigger både på dit nuværende lingeri, dine ønsker samt fordele og ulemper ved forskellige mærker og modeller i forhold til det, du søger.


Skal jeg booke tid?


Du behøver ikke booke tid. Vi hjælper meget gerne alle vores kunder med at finde den rette størrelse og pasform, når de besøger butikkerne. Vi kan dog have en travl dag, når du kommer forbi butikken, så hvis du gerne vil være sikker på, at vi har ekstra tid til dig, kan du booke en tid hos vores lingeristylister.


Hvor lang tid tager en styling?


Nogle gange skal vi bruge lang tid i prøverummet på at finde det rette lingeri og andre gange går det hurtigt. Det er svært at vide på forhånd, men booker du en tid, afsætter vi ca. 45 minutter til at hjælpe dig. Er der stille i butikken, bruger vi gerne mere tid med dig i prøverummet, men er der travlt, er vi også nødt til at have tid til andre kunder.

Skal jeg være afklædt?


Hvis vi skal kunne hjælpe dig bedst muligt, vil vi gerne kunne se, hvordan bh og evt. trusser sidder på din krop. Vi respekterer naturligvis dine grænser og retter ikke noget ved stropper, skåle mv. med mindre du siger ok for det.

Må jeg medbringe tøj, jeg leder efter lingeri til?


Helt sikkert. Hvis du har en kjole med særlig udskæring, som du gerne vil finde en bh til, er det perfekt for os at kunne prøve delene sammen. Vi er også behjælpelig med rådgivning og vejledning af nylonstrømper, shapewear eller andet lingeritilbehør.


Kan jeg tage nogen med?


Meget gerne. I kan evt. være to, der får en personlig lingeristyling på samme tid - så kan I også hjælpe hinanden med at udvælge, hvilke varer, der passer bedst og evt. skal med hjem.