Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Mey

Mey

Mey laver behageligt og praktisk undertøj til hverdagens mange gøremål. God kvalitet, åndbare og temperaturregulerende materialer til en fair pris. Prøv serien Mey Organic, som er produceret af fair-trade bomuld og efter de højeste social- og mijøstandarder.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >


Hos Wunderwear finder du et storts udvalg af Meys behagelige og praktiske undertøj og lingeri. Mey kvaliteterne er udviklet efter de højeste social- og miljøstandarder, der sikrer en miljøvenlig og sikker produktion. Mey er kvalitetsundertøj til en fair pris - materialerne er superbløde, lette samt åndbare og temperaturregulerende. En serie af undertøj, der gør Mey meget behageligt at bære til daglig. Pasformen er fleksibel og konstrueret uden generende samlinger eller søm, og toppene tilpasser sig enhver kropsform. Udvalget af Mey's kollektioner finder du her på siden. Shop Meys populære serie Emotion eller Organic, hvor modellerne spænder fra underkjoler, undertrøjer eller toppe med og uden blonde eller behagelige trusser i tai, højtaljede eller hipster, i basisfarver som sort, hvid og beige. Desuden vil man også kunne finde de nyeste fashionfarver i de populære serier fra Mey hos Wunderwear.