Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
  • FRI FRAGT OG RETUR TIL GLS PAKKESHOP OG ERHVERVSADR. V. KØB OVER 500,-
  • BYT OG AFHENT DINE VARER I ALLE WUNDERWEAR BUTIKKER - GRATIS


HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL VALG AF STRØMPER?


I Wunderwear har vi et stort udvalg af kvalitetsstrømper fra bl.a. Falke, Wolford, Oroblu, Hype The Detail og Decoy. Vi har strømpebukser, knæstrømper og selvsiddende strømper i forskellige tykkelser, med og uden mønster. Du finder også et stort udvalg af almindelige hverdagssokker, strikkede sokker, footies og leggings.

FORSTÆRKET SEKTION!


Shadow Toe: "Shadow toe" er en type forstærkning, der giver mindre visuel forskel i stoffets tæthed i forhold til resten af strømpen.
Forstærket tå sektion: Med forstærket tå sektion opnår dine nylonstrømper og strømpebukser højere slidstyrke og dermed længere holdbarhed, da det ofte er omkring tæerne ens strømper bliver slidt hurtigst og mest.

Toeless/tåløs eller åben tå: Tåløse eller åben tå nylonstrømper og strømpebukser er perfekt til dig der gerne vil have strømper på i en åben sko uden man kan se det, da strømpen ikke har den traditionelle tåsektion. Desuden giver de mulighed for, at du kan vise dine finne lakerede negle frem, og det er derfor godt at have til de lunere sommerdage.
INFO

FORSTÆRKET SEKTION!

Forstærket tåsektion:
Med forstærket tå sektion opnår dine nylonstrømper og strømpebukser højere slidstyrke og dermed længere holdbarhed, da det ofte er omkring tæerne ens strømper bliver slidt hurtigst og mest.

SHOP FORSTÆRKET TÅSEKTION

Toeless/tåløs eller åben tå: Tåløse eller åben tå nylonstrømpe er perfekt til dig der gerne vil have strømper på i en åben sko uden man kan se det, da strømpen ikke har den traditionelle tåsektion. Desuden giver de mulighed for, at du kan vise dine finne lakerede negle frem, og det er derfor godt at have til de lunere sommerdage.

SHOP TOELESS
Shadow Toe:
"Shadow toe" er en type forstærkning, der giver mindre visuel forskel i stoffets tæthed i forhold til resten af strømpen.

SHOP SHADOW TOE

STRØMPER MED SHAPE-EFFEKT


Hos Wunderwear finder du komfortable, semi-transparente eller dækkende strømpebukser/ nylonstrømper i flere forskellige denier med vitaliserende effekt til benene eller shape-effekt til lår, hofter, mave eller talje. Nylonstrømperne er lavet i en kvalitets synergy-tråd med diskret glans eller mat. Strømperne findes i med let eller meget effektiv shape-effekt til mave, numse og hofter samt vitaliserende støtte til ben.
STRØMPER

STRØMPER MED SHAPE-EFFEKT


Hos Wunderwear finder du komfortable, semi-transparente eller dækkende strømpebukser/ nylonstrømper i flere forskellige denier med vitaliserende effekt til benene eller shape-effekt til lår, hofter, mave eller talje. Nylonstrømperne er lavet i en kvalitets synergy-tråd med diskret glans eller mat. Strømperne findes i med let eller meget effektiv shape-effekt til mave, numse og hofter samt vitaliserende støtte til ben.
STRØMPER

BEDST SOLGTE!


Her kan du danne dig et overblik over Wunderwears bedst solgte nylonstrømper.

BEDST SOLGTE!


Her kan du danne dig et overblik over Wunderwears bedst solgte nylonstrømper.

SÆSONBASEREDE STRØMPER


Vores strømper er fremstillet i lækre materialer som nylon, uld og bomuld, der ikke løber. Læs meget mere om materialernes egenskaber her.

Nylon: Nylon er et syntetisk materiale, som har en god slidstyrke. Dertil er nylon kendt for at være elastisk og krøller ikke. Vær dog opmærksom på at nylon er følsomt over for varme, og derfor skal man hverken vaske eller stryge det ved høje temperaturer, da man kan risikere at det smelter. Husk derfor altid at følge vaskeanvisningen på dine strømper og strømpebukser.

Uld: Strømper med uld er ideelle at bruge i de kolde vintermåneder, da de isolerer helt fantastisk og derfor kan holde dig varm. Uld kan absorbere op til 35% fugt uden at det føles fugtigt at bære. Det betyder, at produkter der indeholder uld, vil den få den egenskab at være temperaturtilpassende. Det vil sige, at det kan varme på kolde dage og køle på varme dage. Da uld er et naturligt materiale, vil det også være nemt for huden at ånde i det, da uld har en meget stor åndbarhed pga. af tusindvis af små luftlommer i tekstilet. Det er vigtigt at følge vaskeanvisningerne for uldprodukter og at anvende vaskemiddel beregnet til uld.

Bomuld: Bomuld er det mest anvendte naturmateriale, blandet andet fordi det er et blødt og behageligt materiale. Bomuld er fugtabsorberende, og derfor kan man ånde i tøj lavet af bomuld, hvilket gør det behageligt at have på. Desuden har bomuld den egenskab, at det holder dig kølig om sommeren og varm om vinteren.


Den nye "PERFECT BLACK"


THE NEW PERFECT BLACK Sorte nylonstrømper er smukke! De udstråler elegance, kan forbedre ethvert outfit og er perfekte til enhver lejlighed. Kort sagt, er sorte nylonstrømper en essentiel del af garderoben. Desværre, kan vi opleve den udfordring ved sorte strømper, at den sorte farve mister sin intensitet efter flere ganges brug og vask. FALKE har nu løst problemet ved, at udvikle en ny sort farve, som er den dybeste nuance af sort, som eksisterer på markedet. Få et smukt og gennemført look, i den nye sort fra FALKE - PERFECT BLACK.

HVAD ER DENIER?


Strømper og strømpebukser findes i mange forskellige tykkelser og kvaliteter. Strømpens tykkelse bestemmes af, hvor mange denier strømpen er lavet i – jo højere denier, desto kraftigere strømpe.

Skal du bruge en tynd strømpe, som er nærmest eller mere transparant, så vil en strømpe fra 8 og op til 40 denier være perfekt.

Leder du efter en strømpe, hvor man kan skimte benet igennem til hverdagsbrug, kan du med fordel gå efter strømper i 40-60 denier.

Hvis du ønsker en grov, kraftig eller en varmere strømpe, skal du gå efter strømper i 60-100 denier, som dækker benene, og er god i vintermånederne.

NYLONSTRØMPER TIL GRAVIDEStrømpebukser/nylonstrømper med forstærket og høj trussesektion med komfortabel, bred linning. Strømpebuksen er designet med support til den gravide mave.

PLUS SIZE


FALKE har udviklet en strømpebuks/ nylonstrømpe til plus size kvinder, som kan have udfordringer ved, at finde strømpebukser, der både passer i længden og i bredden. FALKE BEAUTY PLUS fås i 20 og 50 denier og med FALKES særlige størrelsessystem, kan du være sikker på, at få den perfekte størrelse til dig, da FALKES størrelser både tager højde for vægt og benlængde. Følg vores størrelsesguide, når du shopper FALKE BEAUTY PLUS online.

Med FALKE BEAUTY PLUS får du smukke ben, takket være den fine gennemsigtighed og strømpernes jævne og matte look. Perfekt proportionerede snit til både korte og lange ben, takket være det nye størrelsessystem. Et komfortabelt design med bred linning i taljen. Forstærkning på strømpernes mere udsatte områder. En integreret buks, så lårene ikke gnider mod hinanden.