Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
 • 36 SPECIALBUTIKKER
  +60 FORSKELLIGE MÆRKER
 • SHOP ONLINE OG FÅ VARERNE
  INDEN FOR 1-5 HVERDAGE
 • FRI FRAGT OG RETUR TIL GLS PAKKESHOP OG ERHVERVSADRESSE VED KØB OVER 500,-
 • FRI FRAGT OG RETUR TIL GLS PAKKESHOP OG ERHVERVSADR. VED KØB OVER 500,-
 • BYT OG AFHENT DINE VARER I ALLE WUNDERWEAR BUTIKKER
  - GRATIS
 • BYT OG AFHENT DINE VARER I ALLE
  WUNDERWEAR BUTIKKER - gratis

Bliv inspireret i udvalget af badetøj

Shop badetøj hos Wunderwear, hvor du finder et bredt og varieret sortiment bikiner, badedragter, tankinier, diverse strandkjoler og saroner til en vidunderlig dag på stranden eller ved poolen. Find farvestrålende og klassisk badetøj med gode pasformer og støtte til både små og store barme. Når du shopper badetøj, skal du være opmærksom på, at badetøj gerne skal sidde stramt, da det udvider sig ved brug.

Guide til valget af badetøj


I sortimentet finder du flotte, stilfulde bikinier, badedragter, tankinier samt strandkjoler og saroner, og lad dig inspirere fra de nye kollektioner, der både giver en caribisk følelse eller en lækker junglefeber. Kollektionerne spænder fra levende, rige og farverige flæser og prints i varme, neutrale farver eller lyse neon-farver. Udvalget varierer hver sæson fra populære brands som Chantelle Pulp, Calvin Klein, Simone Pérèle, Marie Jo, Missya, Wiki, Saltabad, Femilet, Triumph og Primadonna.

Bikinitoppe

Bikinitrusser

 • Nederdel

Badedragter

 • One-shoulder
Badetøjet er designet i samme kvalitet og med samme finesse for pasform og komfort, som lingeriet.
Wunderwear tilbyder badedragter med god support, støtte og komfort til store og små barme.

Det er godt at vide,

hvad der passer til din kropsform
Er din underkrop smallere end din overkrop?


En fyldig barm og brede skuldre, men du ønsker mere volumen på bagdelen eller hofterne? Din talje er muligvis slank, men den er svær at definere. Det handler om at skabe en fin balance mellem top og bund, hvilket kan skabes ved at fremhæve din overkrop, og flytte fokus væk fra din underkrop eller skabe en illusion om bredere hofter.

Prøv en bikinioverdel/badedragt, der opdeler dine skuldre. En god bred strop fungerer godt uanset, om det er klassiske stropper eller halterneck. Vælg gerne en underdel eller badedragt med en høj benskæring, der skaber en illusion af bredere hofter, eller en model med bindebånd eller dekoration i siderne, der kan skabe fylde. En anden løsning er at vælge en bikini med nederdel eller en badedragt med skørt, der kan skabe volumen.


Har du en spinkel krop?


Og vil du omfavne illusionen om former?
Smalle skuldre, smalle hofter og en lille barm har visse udfordringer – præcis som alle andre kropsformer har det. Du kan bære både trekants-, bandeau- og push up-toppe og badedragter uden at skulle tænke på ekstra støtte til barmen.

Du kan vælge en bikini med indlæg eller push-up, der visuelt giver brystet ekstra fylde, eller en halterneck, der løfter og samler barmen – gerne kombineret med flæser og stærke farver og mønstre, der bidrager til illusionen og volumen. Lavtsiddende bikinitrusser med bindebånd på hofternen skaber blikfang, og får dine hofter til at syne større. Gå efter alt fra flæser og bindebånd til brede kanter, hvad angår bikini eller badedragt. Vælg gerne badetøj, hvor stropperne skal bindes i nakken, der giver illusionen af bredere skuldre


Du har en rund mave og bløde former?


Dine hofter og skuldre har samme bredde, din overkrop er kort, og så er maven måske større end barmen. Du skal huske at elske din mave, men vi kender alle følelsen af at fjerne fokus og få opmærksomhed på andre kropsdele herunder barmen eller benene.

Vælg en bikiniunderdel eller badedragt med draperinger, mønstre, farver eller asymmetriske designs. En højtaljet underdel støtter maven og føles opstrammende. Du kan også markere din numse ved at vælge en underdel med korte ben. Alternativt kan du gå efter en bikinitrusse, der skærer højt, og får lårene til at syne slankere og benene længere. Husk at prioritere en god bikinitop med bøjle eller formstøbte skåle, der giver støtte og fremhæver den fyldige barm.


En smal talje, brede skuldre

og endnu bredere hofter?


Sådan fremhæver du de dele af kroppen, der skal være fokus på. Husk, at der er forskel på om du er petit eller plus size. Du kan med fordel øge fokus på de bløde former, på taljen eller dine ben.

Hvis du ønsker fokus på din talje eller ben, så skal du hoppe i en bikini underdel, der er højtaljet med høje benskæringer. Du kan med fordel også vælge at fremhæve din barm. Er du en petit udgave vil en klassisk trekantstop med halterneck opdele dine skuldre, der vil syne smallere, og skabe fokus på barmen. Er du lidt større og fyldigere er det vigtigt at vælge en overdel med god støtte. Her er trekantsbikinien ikke det bedste valg. Prøv i stedet en halterneck eller en klassisk bh-model med brede stropper og bøjle, som giver støtte.


Din krop har cirka samme bredde

fra skuldre til hofter?


Vi vil anbefale at have fokus på at fremhæve, fremfor at skjule, for der er intet at skjule. Lad taljen bliver defineret, og skab et mere feminint udtryk. Vælg gerne badetøj i smukke farver, mønstre og linjer eller skæringer.

Du kan med fordel vælge en bikini med fokus på både overdel og underdel, der fremhæver illusionen om en talje. Fokus og volumen skabes med flæser, mønstre, print og farver, og er en chik afledningsmanøvre. En badedragt med detaljer på maven, som huller, mønstre og bånd, kan også være en fordel. Vælg badetøj med klassiske stropper, der vil opdele brede skuldre - vælg derfor ikke badetøj, der skal bindes i nakken.


Har du smalle skuldre og talje,

men fyldige hofter og lår?


Du har eventuelt en lille barm, i hvert fald synes den lille, fordi hofterne tager fokus fra overkroppens attributter. Fremhæv barmen og de smalle skuldre ved at skabe en illusion af mindre hofter og lår. Vælg en overdel med farver, flæser eller print, så den larmer mere visuelt og tiltrækker opmærksomhed.

Fokus på overkroppen kan skabes med en stropløs bandeau-top i både bikinitop eller badedragt. Bandeauskæringen får dine skuldre til at syne bredere. Flyt fokus væk fra hofter og lår ved at vælge en ensfarvet og mørk underdel. Vi vil anbefale at vælge en trusse med høj benskæring, og eventuelt også en højtaljet model. Det får dine ben til at syne længere og leder opmærksomheden væk fra dine hofter. Lodrette striber og mønstre kan også give en visuel smallere bagdel.
Vigtigst er, at du vælger
det badetøj, som du
føler dig bedst tilpas i.

Sådan passer du godt på dit badetøj med disse 10 råd1. Skyl altid badetøjet grundigt i lunkent vand, efter brug.

2. Pres forsigtig vandet ud, vrid aldrig badetøjet, da dette blot ødelægger elastanen i stoffet.

3. Brug vaskemiddel uden optisk hvidt og undgå skyllemiddel.

4. Håndvask badetøjet, men undgå iblødsætning.

5. Badetøj må ikke tørretumbles.

6. Badetøj hænges til tørre efter vask/brug, da materialerne eller kan blive jordslået eller mørne.

7. Farverne kan blege i klorvand og i sollys.

8. Undgå solcreme på badetøjet.

9. Vær forsigtig med ru bassinkanter, flise belagte bassinbunde og rutsjebaner, da dette kan rive de små fibre i stykker, og få stoffet til, at se fnuldret ud. Badetøjsmateriale er, som alleandre tekstiler, modtagelig for slid.

10. Vær opmærksom på at pallietter, perler og andet pynt er skrøbelig dekoration, som med tiden og brug, kan blegne og falde af.

Trekantsbikini


Trekantsbikini eller trekantsbikinitop er en klassiker. Trekantsbikiniens simple design, to trekanter forbundet med et par snore udgør designet. Trekantsbikinitoppene er ofte lavet med en let foring eller vattering, og er uden bøjle. Trekantsbikinien er let dækkende og er derfor fantastisk til solbadning, da den giver meget små tan lines og bikinilinjer. Stropperne på trekantsbikinioverdelene skal bindes både på ryggen og i nakken, og det gør bikinitoppen nem at justere i størrelsen. Trekantsbikinien eller triangel bikini top er god til dig med en lille eller mellem barm, da trekantsbikinien giver minimal støtte til barmen. Trekantsbikinitoppen kan nemt matche med alle slagt bikinitrusser eller underdele – uanset design og farve.
Kat. 1
Kat. 1
Kat. 1

Bandeau


Bandeau bikini er en stropløs bikinitop med et vandret snit over barmen. Bandeau bikinitoppene kan fås med aftagelige stropper, stropper der skal bindes rundt om nakken eller helt uden stropper. Bandeau bikinitoppen er god til dig der ønsker at undgå de irriterende bikinilinjer eller tan lines, da stropperne delvis eller helt kan fjernes. I vores udvalg finder du både bandeau bikinier med og uden foring / vattering. Bandeau toppene uden stropper er især god til dig med en lille eller mellem barm, mens bandeau toppene med stropper nemt kan bruges af både kvinder med en lille eller større barm.

Fuldskål


Fuldskåls bikinitoppen eller full cup bikinitop bygger på samme principper som en fuldskålsbh. Fuldskåls bikinitoppen er til dig med en større eller fyldig barm, der har brug for støtte og et fint løft. Full cup bikinioverdelen dækker det meste eller hele barmen, og giver en diskret kavalergang, så du ikke skal gå på kompromis med komfort eller pasform. De fleste fuldskåls bikinitoppe er designet med bøjle og findes i de klassiske bh størrelser, så du kan med fordel vælge den samme størrelse i din fuldskåls bikini top. I vores sortiment af full cup bikinier finder du både toppe med lidt eller ingen vattering / foring.

Bikini med bøjle


Bikinier med bøjle er som navnet indikerer, bikinitop designet med bøjle, som du kender det fra dine bh'er. Bikinitoppe med bøjle er til dig, der har en større barm og ønsker optimal støtte og god pasform i din bikinioverdel eller til dig der blot vil sikre at bikinioverdelen bliver på plads, og sidder ordentligt og pænt hele dagen. I vores sortiment finder du fuldskåls bikinitoppe, halterneck bikinier og stropløse bikinitoppe med bøjle. Bikinitoppe med bøjle fås både med og uden vattering, push-up eller foring.Halterneck


Halterneck bikinitoppe eller badedragter er badetøj, hvor stropperne er bredere, justerbare og skal bindes i nakken. Halterneck bikinitoppe skiller sig ud fra trekants bikinitoppe, da halterneck toppene ofte er designet med et bredere bånd i omkredsen og stropperne er oftest også bredere. Halterneck bikinitoppe og badedragter er gode til både den mindre og større barm, og giver en rigtig flot facon. Halterneck modellerne giver mere støtte til barmen end en trekants bikinitop. Halterneck bikinierne er primært designet uden bøjle og i vores sortiment findes du både vatteret og ikke vatteret halterneck bikinier.

Stropløs


Stropløs bikinitop har ikke stropper og er derfor velegnet hvis du ønsker at undgå synlige bikinilinjer eller tan lines på skuldre og øverste del af ryggen. Stropløse bikinitoppen kan både bæres af kvinder med en mindre og større barm, man skal dog være opmærksom på at gå efter den rette model og størrelse. I vores sortiment finder du både stropløse bikinioverdele med og uden vattering / foring. Ofte kommer de stropløse bikinitoppe med stropper, som kan tages af eller sættes på, alt efter ønske.

Bikini uden bøjle


Bikinitoppe uden bøjle er som navnet indikerer, bikinitoppe designet uden bøjle. Det er primært trekantsbikinitoppene og bandeau bikinitoppene, der er designet uden bøjle. En bikini uden bøjle er bedst til dig med en mindre barm, der ikke har brug for maksimal støtte og support. Bøjlefri bikinitoppe er til dig der foretrækker dine toppe og bh'er uden bøjle.


Tankini


Tankini er en kombination mellem en bikinitop og tanktop, hvor overdelen er lang. En tankini er til dig der ønsker en lang top, der også dækker maven. Hvis du har svært ved at finde en badedragt, der passer eller føler du dig lidt nøgen i en bikini, kan du med fordel vælge en tankini overdel. Med en tankini overdel kan du selv sætte en bikinitrusse til. I vores sortiment finder du tankinier med bøjlefri skåle og indvendig elastik, som støtter barmen. Tankinien er både praktisk og behagelig at bære, og viser dine bedste sider frem.


Badetøj til brystopererede


Mastektomi badetøj eller badetøj til brystopererede er kendetegnet ved at bikinitoppene og badedragten er designet med lommer til brystproteser, som sikrer at det sidder sikkert på plads. Badetøjet er ofte også designet så overdelen er skåret højere oppe, og derved kan dække mere af brystet eller brystkassen. Amoena er verdensførende i at støtte kvinders selvsikkerhed i forhold til at leve et aktivt liv efter en brystkræftdiagnose eller kvinder, der på anden måde er udfordret med hensyn til brystform. Komfortable og luksuriøse kollektioner af badetøj med dobbelte proteselommer, der holder svømmeprotesen godt på plads.

Badedragt


Badedragten er at foretrække, hvis du ønsket et mindre bart look. Badedragten kommer i mange forskellige modeller, farver og kan have mange forskellige egenskaber. I vores sortiment finder du alt fra den sporty badedragt til svømmetræningen, til den sensuelle og mere afslørende, til den mere dækkende badedragt, der shaper en smule og camouflerer maven. Badedragten kan fås med indbygget bøjle, der giver god støtte og hold til barmen, og uden bøjle, hvor der kan være en indvendig elastikkant, som støtter barmen. Nogle af badedragterne er designet med draperinger, der kan give en shape-effekt, andre badedragter er designet med et lille skørt eller ben, hvis du ønsker lidt mere af dine ben eller underdel bliver dækket. Benudskæringen på nogle badedragter kan justeres med bånd i siderne, alt efter hvor høj du vil have benudskæringen, og andre badedragter er designet med en dyb, afslørende ryg. Mulighederne er mange med en badedragt.

Bikinihipster


Hipster bikinitrusse er, ligesom den almindelig hipstertrusse, kendetegnet ved at den dækker balden og har en vandret benudskæring. Hipster bikinitrussen sidder omkring hofterne, og har en midi til lav højde, og sidestykkerne har nogenlunde samme højde både fortil og bagpå. Da hipstermodellen sidder omkring hofterne undgår du at trussen stammer ind på maven, og hipster bikinitrussen giver en pæn overgang mellem balder og lår.Bikinishorts


Bikinishorts minder meget om hipster bikinitrussen med sit vandrette snit, forskellen er blot at bikinishorts dækker hele balden og mere af lysken. Bikinishorts'en er ofte designet med ben og har en normal taljehøjde, der sidder ved hofterne. Shorts bikinitrussen er derfor et oplagt valg til dig, der ønsker en dækkende bikiniunderdel.


Højtaljet bikinitrusse


Højtaljet bikinitrusse er som navnet indikerer, en højtaljet bikinitrusse. En højtaljet bikinitrusse har et bredt sidestykke og lavt bensnit. En højtaljet bikinitrusse dækker den nederste del af maven, og giver derfor maksimal komfort. Den højtaljede bikinitrusse er til dig, der ønsker at kunne kamuflere maven lidt. I vores sortiment finder du højtaljet bikinitrusser, hvor højden på trussen kan justeres enten ved at bukke kanten ned, eller med snore i sidestykkerne. Så kan du selv bestemme hvor meget dine højtaljet trusser skal dække alt efter behov.

Bikinitrusse - tai


Tai bikinitrussen er den mest almindelig bikinitrusse. Tai bikinitrussen har et skråt snit bagpå og dækker det meste af balderne. Bikinitrussen tai er en dækkende bikinitrusse med et feminint snit, da det høje bensnit fortil og de smalle sidestykker får benene til at syne længere. Taimodellen er derfor god til dig, der gerne vil fremhæve ben og tilføre optisk længde. Tai bikinitrussen sidder ved hofterne, så du undgår at trussen strammer ind på maven.

Bikini g-streng


Bikini g-streng, tanga bikinitrusse eller brazilian bikinitrusse er designet til at dække mindre af balden, da stoffet både bagpå og på siderne er er tyndere end tai bikinitrussen. G-streng bikinitrussen har en høj benudskæring og får derfor dine ben til at syne optisk længere. Tanga bikinitrussen skærer samtidig lavere på hoften, så du får et mere sensuelt og udfordrende look. Brazilian bikinitrussen er til dig, som ønsker minimalt dække og gerne vil vise mere hud, så du undgår alt for brede bikinilinjer og tan lines.

Saronger | Sjaler | Pareo


Saronger, sjaler og pareo'er er et stykke stof, der kan vikles om taljen eller kroppen, og bæres som nederdel eller kjole. De er derfor perfekte at bruge ud over dit badetøj eller badedragt, når du skal til og fra poolen eller stranden. De er ikke bundet på forhånd, så du kan binde dem lige som du gerne vil have det. Saronger og pareoer er lavet i et let og behageligt stof, som er dejligt luftigt og kan nemt bæres på selv de varmeste dage. Fuldend dit badetøj med en matchende pareo eller sjal.

Strandkjoler


Strandkjolen er et oplagt supplement til dit badetøj. Strandkjolen kan bruges udover dit badetøj til og fra standen, poolen eller noget helt tredje, når du ønsker at dække dig lidt til eller vil skærme dig lidt for solen. I vores sortiment finder du både lange og korte strandkjoler, hvor nogle er designet i samme print eller farve som badetøjet. Strandkjolerne er designet i lette, løse snit, som både er behagelige og åndbare at have på. Nogle af strandkjolerne vil du også sagtens kunne bruge som kjoler til have- eller strandfesten.

Strandtilbehør


Fuldend dit sommerlook med lækre accessories, som en hat, klipklapper, håndklæde og selvfølgelig en lækker strandtaske til det hele.


Kat. 1