Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
  • FRI FRAGT OG RETUR TIL GLS PAKKESHOP OG ERHVERVSADR. VED KØB OVER 500,-
  • BYT OG AFHENT DINE VARER I ALLE WUNDERWEAR BUTIKKER
    - GRATIS
RETURPOLITIK

Bytte- og returreglerI Wunderwear bytter vi dine varer med et smil, såfremt varerne er ubrugte og du fremviser gyldig kvittering eller byttemærke.


Varer købt i de fysiske Wunderwear butikker kan byttes i alle kædens butikker inden for 30 dage.
Nogle butikker tilbyder længere byttefrist – det vil fremgå af din kvittering. Ønsker du at returnere dine varer, skal du henvende dig i den butik, hvor varerne oprindeligt er købt.

Udvalgte varer solgt med rabat har i nogle tilfælde en kortere byttefrist end de normale 30 dage. Det vil fremgå af skilte i butikkerne og evt. på din kvittering. Spørg meget gerne, hvis du er i tvivl.


Varer købt på wunderwear.dk kan byttes og returneres i alle kædens butikker inden for 30 dage fra datoen på kvittering.
Ønsker du at bytte eller returnere dine onlinekøb i en fysisk Wunderwear butik, skal du medbringe en udfyldt returseddel, som er vedlagt din pakke ved levering.

Sender du dine onlinekøb retur til kædens webshoplager skal varerne og den udfyldte returseddel fra din pakke være os i hænde inden for 30 dage fra den dag, du modtog varerne. Du kan vælge at benytte den fortrykte returlabel fra din pakke. Ved ordre over 500 kr. er det gratis at benytte labelen, ellers koster 45 kr., som vi modregner i det beløb, du får tilbagebetalt ved returneringen. Læs evt. mere omkring online fortrydelsesret i vores handelsbetingelser.

Forlænget bytte- og returfrist frem til den 23. januar 2024 på ordrer placeret fra den 23.11.23 til den 23.12.23.

Ønsker du at ombytte dit onlinekøb til en anden størrelse, skal du returnere varen til os for at få pengene tilbagebetalt, hvorefter du skal oprette en ny separat bestilling på den ønskede størrelse.