Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
  • FRI FRAGT OG RETUR TIL GLS PAKKESHOP OG ERHVERVSADR. VED KØB OVER 500,-
  • BYT OG AFHENT DINE VARER I ALLE WUNDERWEAR BUTIKKER
    - GRATIS
KONCEPTET


KORT FORTALTWunderwear er en frivillig multibrand lingerikæde med 35 fysiske butikker og en fælles drevet webshop.

I Wunderwear finder du lingeri, nattøj, badetøj og strømper fra over 60 forskellige internationale og danske mærker på tværs af butikkerne. Vi udvælger varer fra forskellige mærker for at dække så mange ønsker og behov som muligt, og vi forsøger altid at tilpasse sortimentet til vores lokale kunders præferencer. Besøger du to forskellige Wunderwear butikker vil udvalget derfor variere. Læs mere omkring sortimentet og vores onlineunivers her.

Velkommen hos Wunderwear

LINGERIEKSPERTER

Vi elsker lingeri


Ja, faktisk er vi lidt nørdede omkring detaljerne i blonder, pasformer og designs. I vores øjne er lingeri den mest personlige beklædningsdel. Velsiddende lingeri er ikke kun en fornøjelse at have på. Det former og fremhæver forskellige kvinders figurer, det er smukt og feminint, og så får det tøjet til at sidde pænere – helt uden at være synligt for omverdenen. Du kan selvfølgelig bruge dit lingeri som en synlig del af dit outfit og til at udtrykke personlighed, men i bund og grund er lækkert og velsiddende lingeri til ære for dig. Det er personlig forkælelse inderst inde.
FITTING

GRATIS FITTING


Hos Wunderwear finder du branchens største udvalg af mærker og passionerede lingerieksperter, der elsker at inspirere og hjælpe forskellige kvinder med at finde lingeri, som får dem til at føle sig godt tilpas. Vi tilbyder gratis lingeristyling til alle kunder.

LÆS MERE OM KONCEPTET HER
MÆRKER

POPULÆRE MÆRKER


Besøg din lokale Wunderwear butik eller se butikkens sortiment online på wunderwear.dk.