Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
 • Konceptet

  Konceptet


Kort fortalt


Wunderwear er en frivillig multibrand lingerikæde med 30 fysiske butikker og en fælles drevet webshop.

I Wunderwear finder du lingeri, nattøj, badetøj og strømper fra over 60 forskellige internationale og danske mærker på tværs af butikkerne. Vi udvælger varer fra forskellige mærker for at dække så mange ønsker og behov som muligt, og vi forsøger altid at tilpasse sortimentet til vores lokale kunders præferencer. Besøger du to forskellige Wunderwear butikker vil udvalget derfor variere. Læs mere omkring sortimentet og vores onlineunivers her.


Vi elsker lingeri


Ja, faktisk er vi lidt nørdede omkring detaljerne i blonder, pasformer og designs. I vores øjne er lingeri den mest personlige beklædningsdel. Velsiddende lingeri er ikke kun en fornøjelse at have på. Det former og fremhæver forskellige kvinders figurer, det er smukt og feminint, og så får det tøjet til at sidde pænere – helt uden at være synligt for omverdenen. Du kan selvfølgelig bruge dit lingeri som en synlig del af dit outfit og til at udtrykke personlighed, men i bund og grund er lækkert og velsiddende lingeri til ære for dig. Det er personlig forkælelse inderst inde.

Hos Wunderwear finder du branchens største udvalg af mærker og passionerede lingerieksperter, der elsker at inspirere og hjælpe forskellige kvinder med at finde lingeri, som får dem til at føle sig godt tilpas. Vi tilbyder gratis lingeristyling til alle kunder – læs mere om konceptet her.

Velkommen hos Wunderwear.

 • 30 SPECIALBUTIKKER
  +60 FORSKELLIGE MÆRKER
 • SHOP ONLINE OG FÅ VARERNE
  INDEN FOR 1-4 HVERDAGE
 • FRI FRAGT OG RETUR TIL GLS PAKKESHOP
  OG ERHVERVSADRESSE VED KØB OVER 500,-
 • BYT OG AFHENT DINE VARER I ALLE
  WUNDERWEAR BUTIKKER - GRATIS