Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Calvin Klein

Calvin Klein

Calvin Klein er klassisk, stilfuldt og urbant lingeri, badetøj og undertøj. Lingeriet har ofte en sporty undertone og er i udtryk mindre feminint og pyntet end andre lingerimærker. Du kender sikkert de populære bomuldstoppe med logokanter og de sporty loungewear-bukser og sweatshirts eller behageligt nattøj. Kollektionen til kvinder rummer herudover også et godt udvalg af bh'er herunder push-up, trekants- og blondebh'er til den lille/medium barm. Og ønsker du dig en smart bikini eller badedragt, kan du også finde det i sommersortimentet
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 17 18 19 20 21 >
< 1 2 3 4 5 6 17 18 19 20 21 >

Calvin Klein lingeri og undertøj


Calvin Klein har siden de blev grundlagt i 1968, været et af de største globale brands, indenfor mode og livsstil.Calvin Klein er kendt for at være en inspirerende trendsætter, der formår at kombinere innovativt design med et klassisk og stilrent look. Calvin Klein rummer et bredt udvalg til piger og damer.

Se mere her


De populære bh'er, braletter eller toppe fra Calvin Klein


Hos Wunderwear finder du et stort udvalg af de ikoniske og stilfulde designs, fra Calvin Klein Underwear. Af lingeri tilbyder vi bh'er og trusser, både i Calvin Kleins klassiske og minimalistiske designs, samt de mere feminine designs, med smukke blonder og farver. Calvin Klein Underwear formår, at imødekomme individualitet og behov, samtidig med at de leverer eksklusive produkter af høj kvalitet og komfort. Har du brug for en T-shirt bh, til det tætsiddende tøj, en push-up bh til at give mere fylde, eller er du mere til en bralette, bomulds-top eller bh uden bøjle, så imødekommer Calvin Klein dit behov og tilbyder et udvalg af løsninger til netop dig.

Se udvalget af Calvin Klein bh'er og toppe her.Elegante og praktiske Calvin Klein trusser og underbukser


Calvin Klein har ligeledes et stort udvalg af trusser, der ligesom bh'erne tager hensyn til den enkeltes ønsker til model og materiale. Calvin Klein inspirerer også til, at man mixer og matcher sine trusser og bh'er på kryds og tværs, med deres store udvalg af trusser i farver og prints. Hos Wunderwear, har vi et fantastisk tilbud på udvalgte Calvin Klein trusser, hvor du kan købe 3 par trusser for 350kr. I det populære tilbud, kan du vælge om det skal være g-streng, hipsters eller taitrusser og du har på samme måde mulighed for, at vælge materiale og farver på dine trusser, ligesom du synes. Sørg for at du aldrig mangler trusser, samtidig med, at din undertøjsskuffe bliver lidt sjovere.Trendy badetøj fra Calvin Klein


Udover det lækre undertøj, tilbyder Wunderwear et stort udvalg af Calvin Klein Swimwear, der byder på bikinier og badedragter, i en bred palette af farver og pasforme. Ligesom undertøjet, har Calvin Kleins badetøj også et hav af muligheder. Foretrækker du en elegant og klassisk, sort triangle bikini, eller vil du hellere have badetøj, der skiller sig ud og rammer sæsonens trends og farver? Calvin Klein sørger for, at du kan vælge en bikini eller badedragt, der passer til din personlige stil.

Se udvalget af Calvin Klein badetøj her.


Komfortabelt nattøj og loungewear fra Calvin Klein


Vil du føle dig fantastisk godt tilpas i lækre, bløde materialer, samtidig med at du føler dig velklædt? Det har Calvin Klein loungewear og nightwear fundet løsningen på. Iført Calvin Kleins nattøj og hjemmetøj, kan du med god samvittighed bruge dagen i dit mest behagelige outfit, både ude eller hjemme, uden at gå på kompromis med komfort eller stil. Hos Wunderwear finder du et bredt sortiment af pyjamasser, natkjoler, leggings, natbukser, T-shirts, hoodies, sweatshirts og morgenkåber fra Calvin Klein, der kan ramme præcis det look du ønsker. Om det skal være elegant, hyggeligt eller trendy, så kan du finde det i Wunderwears udvalg af Calvin Klein.

CK Performance - sportstøj og sportsbh'er fra Calvin Klein


Som noget nyt tilbyder Wunderwear også Calvin Klein Performance, som en del af sortimentet. Calvin Klein Performance er sportstøj i lækre materialer, i stilfuldt design. Calvin Klein Performance byder, blandt andet, på sports bh'er, træningstoppe og T-shirts, samt lækre træningsbukser og leggings. I Calvin Kleins Performance kollektion, kan du føle dig elegant og behageligt klædt på til træning.