Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Chantelle

Chantelle

Feminint, funktionelt og lækkert. Chantelle favner bredt og laver både smukke og komfortable bh'er. De anvender franske blonder,flerfarvede broderinger og arbejder med meget bløde, formstøbte skåle. Særligtderes "memory foam", som former sig efter barmen fra indersiden af skålen,er behagelig og sidder godt på de fleste. Ofte er Chantelles balconettebh'er lavet med en lodret syning på midten af skålen. Dette gør, at skålen formerbarmen perfekt rund og giver barmen et løft, der holder på midten.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 7 >
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Fransk lingeri og praktisk undertøj fra Chantelle


Chantelle har, som et af de gamle franske lingerihuse, været med til at nyskabe lingeri gennem årene. Chantelle har en lang historie bag sig, da virksomheden bag, blev grundlagt tilbage i 1876. Allerede dengang viste firmaet sin innovative og kreative tilgang til håndværket, ved at præge den tids teknikker indenfor korsetdesign, i en ny og succesfuld retning.Siden hen, har Chantelle konstant været i front, når det gælder udvikling og nytænkning af materialer og pasformer, indenfor lingeri. Chantelles kollektioner er indbegrebet af eksklusivt fransk lingeri, hvor pasform, komfort og design går op i en højere enhed.Derfor tilbyder vi også, hos Wunderwear, et bredt sortiment af nyskabende produkter fra Chantelles univers.

Se mere her.


Chantelles bh'er favner alle


Chantelle tilbyder bh'er i størrelser og pasformer, der imødekommer enhver kvindes behov. Har du en mindre barm, og foretrækker du måske en bh med push-up? Eller har du en fyldig barm med mere tyngde, og foretrækker du derfor en fuldskålsbh med høj support? Chantelle imødekommer dit behov, og excellerer i pasformer uanset størrelse, så du får den bedst mulige oplevelse med din Chantelle bh. Hos Wunderwear tilbyder vi et bredt sortiment af Chantelle bh'er i mange forskellige pasformer og størrelser. Vores bh-sortiment omfatter også en stor variation af forskellige designs. Har du brug for en T-shirt bh? Så kan vi blandt andet anbefale Absolute Invisible fra Chantelle, der med sit helt glatte og sømløse look er ideel under tætsiddende tøj. Absolute Invisible kommer desuden i flere modeller, både med almindelig let vattering og med ekstra push-up, der giver en smuk og voluminøs udskæring. Foretrækker du en smuk og feminin blonde-bh, som du samtidig kan bruge under tætsiddende bluser, uden at blonderne fremgår tydeligt under tøjet? Så er Chantelle eksperter i, at designe blondebh'er med bløde og tynde blonder af høj kvalitet, der samtidig er så godt som usynlige under tøjet. Vi kan for eksempel anbefale bh'er fra serierne Segur og Festivite, der begge har smukke og diskrete blonder. Disse bh'er har ligeledes fantastiske pasformer med høj komfort. Prøv blandt andet Festivite bh'en, der går fra A-G skål og giver en smuk dyb udskæring, en flot rund silhuet og en høj komfort, med sin bløde omkreds i et let materiale af mesh. Har du en større barm med mere tyngde, kan vi blandt andet anbefale C Magnifique fra Chantelle. C Magnifique er en fuldskåls bh med minimizer effekt, der giver en optisk mindre barm. Denne bh er oplagt til dig, der søger en bh med høj support og komfort. Komforten kommer blandt andet til udtryk, gennem de brede vinger i omkredsen og de brede stropper, der sørger for at bh'en ikke strammer ind i huden. Derudover, har C Magnifique bh'en en U-formet ryg, der hjælper til at yde optimal støtte og komfort, da denne konstruktion er med til, at tage noget af belastningen fra skuldrene. Som en del af Wunderwears brede sortiment af bh'er fra Chantelle, finder du også en fantastisk amme-bh. Chantelles ammebh, har foruden sin høje komfort og støtte til barmen, samtidig et fint og feminint design, med en diskret blonde i skålens kant.

Se hele udvalget af Chantelle bh'er her.


Stort udvalg af flotte trusser fra Chantelle


Wunderwear tilbyder naturligvis også et bredt sortiment af trusser fra Chantelle, da det ligesom med en bh, også her er forskelligt hvilket design, der passer den enkelte og hvad man prioriterer i sit valg af trusse. Om du er til string, tanga, hipsters, tai- eller maxitrusser, så har vi et bredt udvalg af Chantelle trusser, hvor du både kan finde smukke blondetrusser eller bløde og sømløse basistrusser, som er uundværlige i garderoben. Til hver Chantelle bh er der selvfølgelig også forskellige trusser, der passer til, så du kan iklæde dig et smukt sæt fransk lingeri, hvor både bh'en og trussen er det perfekte match til dig.

Se hele udvalget af trusser fra Chantelle her.


Praktisk og bekvemt undertøj fra Chantelle


Hos Wunderwear er vi vilde med Soft Stretch fra Chantelle, som er en kollektion af det lækreste undertøj, i et fantastisk blødt og sømløst materiale. Derfor vil du hos os, finde et bredt udvalg af produkter, i dette innovative design, som du uden tvivl vil give os ret i, er stærkt vanedannende! Så gør din krop en tjeneste og prøv Soft Stretch produkterne fra Chantelle. Gå på opdagelse i Wunderwears store udvalg af Soft Stretch produkter, der byder på bh-toppe med og uden vattering, bodyer, undertrøjer med smalle og brede stropper, samt trusser, der fås i alle afskygninger af farver og pasformer, og som også kommer i plus size størrelser.

Se hele udvalget af undertøj fra Chantelle her.


Badetøj, bikinier og strandtøj


Har du svært ved at finde badetøj, der ikke tvinger dig til at gå på kompromis med enten design eller pasform? Så kan en bikini eller badedragt fra Chantelle, være den oplagte løsning til dig. Chantelles sans for godt håndværk og design, skinner også igennem deres badetøjskollektioner, og byder således på et bredt udvalg af pasformer i bikinier og badedragter. I badetøj fra Chantelle, kommer du så tæt som overhovedet muligt, på den samme støtte og komfort, som du vil opleve i deres lingeri. Hos Wunderwear ved vi, hvilken udfordring det er at designe badetøj med de samme kvaliteter som lingeri. Dette skyldes, at badetøjsstoffet er mere elastisk i forhold til lingeri, der er sammensat af forskellige materialer og dermed giver nogle flere muligheder. I Chantelles badetøj vil du opleve, at design, kvalitet og pasform går op i en højere enhed. Foretrækker du en elegant og ensfarvet bikini eller badedragt, eller er du mere til smukke og farverige mønstre? Hos Wunderwear tilbyder vi et udvalg af badetøj fra Chantelle, i smukke og sofistikerede designs.

Se hele udvalget af badetøj fra Chantelle her.