Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Chantelle

Chantelle

Feminint, funktionelt og lækkert. Chantelle og Chantelle EasyFeel favner bredt og laver både smukke og komfortable bh'er. De anvender franske blonder, flerfarvede broderinger og arbejder med meget bløde, formstøbte skåle. Særligtderes "memory foam", som former sig efter barmen fra indersiden af skålen, er behagelig og sidder godt på de fleste. Ofte er Chantelles balconettebh'er lavet med en lodret syning på midten af skålen. Dette gør, at skålen formerbarmen perfekt rund og giver barmen et løft, der holder på midten.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Fransk lingeri og praktisk undertøj fra Chantelle og Chantelle EasyFeel


Chantelle har, som et af de gamle franske lingerihuse, været med til at nyskabe lingeri gennem årene. Chantelle har en lang historie bag sig, da virksomheden bag, blev grundlagt tilbage i 1876. Allerede dengang viste firmaet sin innovative og kreative tilgang til håndværket, ved at præge den tids teknikker indenfor korsetdesign, i en ny og succesfuld retning. Siden hen, har Chantelle konstant været i front, når det gælder udvikling og nytænkning af materialer og pasformer, indenfor lingeri. Chantelles kollektioner er indbegrebet af eksklusivt fransk lingeri, hvor pasform, komfort og design går op i en højere enhed. Derfor tilbyder vi også, hos Wunderwear, et bredt sortiment af nyskabende produkter fra Chantelles univers.

Se mere her.


Chantelles bh'er favner alle


Chantelle tilbyder bh'er i størrelser og pasformer, der tilgodeser enhver kvindes behov. Har du en mindre barm, og foretrækker du måske en bh med push-up? Eller har du en fyldig barm med mere tyngde, og foretrækker du derfor en fuldskålsbh med høj support? Chantelle imødekommer dit behov, og excellerer i pasformer uanset størrelse, så du får den bedst mulige oplevelse med din Chantelle bh. Hos Wunderwear tilbyder vi et bredt sortiment af Chantelle bh'er i mange forskellige pasformer og størrelser. Vores bh-sortiment omfatter også en stor variation af forskellige designs. Har du brug for en glat bh, der bliver usynlig under en T-shirt? Så kan vi blandt andet anbefale Pure Light fra Chantelle, der med sit helt glatte og sømløse look er ideel under tætsiddende tøj. Pure Light kommer desuden i flere modeller, både med almindelig let vattering i åndbart spacer-materiale, og i en let, uvatteret fuldskål, der er dekoreret med en enkel mesh detalje. Foretrækker du en smuk og feminin blonde-bh, som du samtidig kan bruge under tætsiddende bluser, uden at blonderne fremgår tydeligt under tøjet? Så designer Chantelle blonde bh'er, der har bløde og flade blonder, som ikke ses gennem tøjet. Vi kan for eksempel anbefale bh'er fra serierne Orangerie Dream, Day to Night og Festivite, der alle har smukke og diskrete blonder. Disse bh'er har ligeledes fantastiske pasformer med høj komfort. Med en Chantelle Festivite bh, får du en bh, der går fra A-G skål, men uden at gå på kompromis med støtten. Den elegante dybe udskæring giver et elegant udtryk, den lette vattering giver en flot, rund barm og den elastiske blonde ligger sig tæt ind til kroppen.Har du en større barm med mere tyngde, kan vi blandt andet anbefale C Magnifique fra Chantelle. C Magnifique er en serie, der er perfekt til en større barm. Prøv den klassiske fuldskålsbh i serien, hvis du ønsker en bh med en minimizer effekt, der får barmen til at syne mindre. C Magnifique er også lavet i en bøjlefri version, der sikrer dig den bedste støtte uden en bøjle. Begge bh'er er oplagte til dig, der leder efter en bh med høj support og komfort. Dette har Chantelle sørget for ved at lave brede bagstykker og stropper og en U-formet ryg, der alt sammen sikrer sig, at materialet ikke strammer ind i huden og fordeler belastningen. Som en del af Wunderwears brede sortiment af bh'er fra Chantelle, finder du også en fantastisk amme-bh. Chantelles ammebh, har foruden sin høje komfort og støtte til barmen, samtidig et fint og feminint design, med en diskret blonde i skålens kant.

Se hele udvalget af Chantelle bh'er her.


Chantelle EasyFeel


Lingeri fra Femilet er nu blevet til Chantelle EasyFeel. Chantelle EasyFeel har et bredt udvalg af serier, der imødekommer forskellige aldersgrupper og størrelser. Chantelle EasyFeel designer lingeri, der hylder og forstår kvindekroppens mangfoldighed. De bløde materialer, tidløse designs og fænomenale pasformer er de samme – kun navnet er ændret. Derfor kan du også stadig finde de klassiske kollektioner, som du kender fra tidligere. Mary har i mange år været en klassiker, og med sine yndige blondedetaljer og gode pasformer omfavner den mange kvinders behov. Mary findes både som en fuldskålsbh og i trekvartskålsbh, hvor begge typer findes i både mindre og større skålstørrelser. Ønsker du en let vattering, der ikke dækker hele barmen og giver en flot runding på brystet, er trekvartskålen ideel for dig. Hvis du derimod ønsker en mere dækkende bh, der støtter og løfter din barm, er fuldskålen til dig. Hvad end du vælger, vil bh'en være dekoreret med klassiske og feminine blonder, der slutter pænt ind til barmen. I begge typer, er der også taget højde for, at man har brug for forskellig støtte alt afhængig af, hvilken bh-størrelse, man bruger. Derfor er både stropperne og omkredsens bredde tilpasset de enkelte størrelser, så du opnår optimal støtte. Chantelle EasyFeel skiller sig særligt ud ved deres innovative materialer, der tillader kroppen at ånde og bevæger sig i balance med kroppen. Det er Norah et tydeligt bevis på. De bløde tekstiler smyger sig til kroppen og sikrer dig maksimal komfort gennem hele dagen. Norah kollektionen indeholder både en trekvartskålsbh, en fuldskålsbh og en bøjlefri bh, der alle har et bredt spænd af forskellige størrelser. Trekvartskålsbhen er let vatteret med en smuk, flad blonde, der gør den perfekt under tætsiddende t-shirt, hvor du ønsker, at dit lingeri skal være helt usynligt. Den samme blonde pryder både Norah i fuldskål og i den bøjlefri bh, hvor der ingen formstøbt vattering er. Dog har begge et ekstra lag tyl, der føles blødt mod huden. Prøv også Norah Chic, hvis du ønsker en mere geometrisk blonde. Uanset hvilken Norah bh fra Chantelle EasyFeel, du vælger, vil støtte og komfort være i højsædet. Hvis du søger en bh med et elegant og let look, kan vi blandt andet anbefale dig Kristen og Floral Touch. Begge modeller er designet i det unikke materiale, der kendetegner Chantelle EasyFeel. Det indebærer et fløjlsblødt bagstykke, der ikke strammer rundt om kroppen og en elastisk blonde, der følger din barm og ligger sig tæt ind til kroppen. Begge kollektioner findes med en trekvartskålsmodel, der begge har en let vattering, der giver en flot runding og et naturligt løft til barmen. Floral Touch fra Chantelle EasyFeel har også en yndig fuldskålbh, der er perfekt til en mere voluminøs barm. Fuldskålsbh'en kan støtte helt op til en H-skål, og har en pasform, der fremhæver barmen på en elegant og feminin måde.


Stort udvalg af flotte trusser fra Chantelle


Wunderwear tilbyder naturligvis også et bredt sortiment af trusser fra Chantelle, da det ligesom med en bh, også her er forskelligt hvilket design, der passer den enkelte og hvad man prioriterer i sit valg af trusse. Om du er til string, tanga, hipsters, tai- eller maxitrusser, så har vi et bredt udvalg af Chantelle trusser, hvor du både kan finde smukke blondetrusser eller bløde og sømløse basistrusser, som er uundværlige i garderoben. Til hver Chantelle bh er der selvfølgelig også forskellige trusser, der passer til, så du kan iklæde dig et smukt sæt fransk lingeri, hvor både bh'en og trussen er det perfekte match til dig.

Se hele udvalget af trusser fra Chantelle her.


Praktisk og bekvemt undertøj fra Chantelle


Hos Wunderwear er vi vilde med Soft Stretch fra Chantelle, som er en kollektion af det lækreste undertøj, i et fantastisk blødt og sømløst materiale. Derfor vil du hos os, finde et bredt udvalg af produkter, i dette innovative design, som du uden tvivl vil give os ret i, er stærkt vanedannende! Så gør din krop en tjeneste og prøv Soft Stretch produkterne fra Chantelle. Gå på opdagelse i Wunderwears store udvalg af Soft Stretch produkter, der byder på bh-toppe med og uden vattering, bodyer, undertrøjer med smalle og brede stropper, samt trusser, der fås i alle afskygninger af farver og pasformer, og som også kommer i plus size størrelser.

Se hele udvalget af undertøj fra Chantelle her.


Badetøj, bikinier og strandtøj


Chantelle Pulp er en ny generation af badetøj fra Chantelle. Pulp er skabt efter samme principper som den succesfulde SoftStetch serie. Innovative, lette og super stretchy materialer, giver oplevelsen af second skin. Pulp badetøjet tilpasser sig alle kropsformer, bikinitoppene kommer i to størrelser og bikinitrusserne er one size. Chantelle Pulp bikinitoppene er bøjlefri, har aftagelige puder og justerbare stropper. Pulp-serien kommer i fire flotte farver designet i stof der er skabt til bevægelse, og til at strække og tilpasse sig. Har du svært ved at finde badetøj, der ikke tvinger dig til at gå på kompromis med enten design eller pasform? Så kan en bikini eller badedragt fra Chantelle, være den oplagte løsning til dig. Chantelles sans for godt håndværk og design, skinner også igennem deres badetøjskollektioner, og byder således på et bredt udvalg af pasformer i bikinier og badedragter. I badetøj fra Chantelle, kommer du så tæt som overhovedet muligt, på den samme støtte og komfort, som du vil opleve i deres lingeri. Hos Wunderwear ved vi, hvilken udfordring det er at designe badetøj med de samme kvaliteter som lingeri. Dette skyldes, at badetøjsstoffet er mere elastisk i forhold til lingeri, der er sammensat af forskellige materialer og dermed giver nogle flere muligheder. I Chantelles badetøj vil du opleve, at design, kvalitet og pasform går op i en højere enhed. Foretrækker du en elegant og ensfarvet bikini eller badedragt, eller er du mere til smukke og farverige mønstre? Hos Wunderwear tilbyder vi et udvalg af badetøj fra Chantelle, i smukke og sofistikerede designs.

Se hele udvalget af badetøj fra Chantelle her.