Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Copenhagen Cartel

Copenhagen Cartel

Fra fiskenet til badetøj og sportstøj. Copenhagen Cartel er et dansk mærke, der producerer badetøj og sportstøj ud af plastik fra havet, primært gamle fiskenet, men også andet post-consumer plastik affald. De fleste moderne fiskenet er nemlig lavet af nylon og andre plastikkomponenter, som gør dem ekstremt holdbare. Via innovativ teknologi udnytter Copenhagen Cartel plastikkens holdbarhed positivt, ved at genanvende og udvinde nylon fra fiskenettene og bruge det til at producere nyt, uden at gå på kompromis med kvalitet og performance.
< 1 2 >
< 1 2 >

Havet er et magisk sted, fuld af liv og utæmmet magi - og Copenhagen Cartel er dedikerede til at sikre, at det forbliver sådan. For at redde havene, tager de mere end bare et standpunkt, de tager action. Det gør de gennem deres produkter, partnerskaber, donationer og ikke mindst aktiviteter som cleanup events langs de danske kyster. Deres mission er at udfordre de traditionelle produktions- og forbrugsmønstre, ved at introducere nye og innovative materialer, som alle har til formål, at sikre ambitionen om bæredygtigt brug af havet og dens ressourcer.