Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Falke

Falke

Kvalitetsstrømper - så enkelt kan det siges. Falke arbejde med gode, innovative materialer og anvender særlige strikketeknikker, som gør deres strømpeprodukter stærkere og mere åndbare. Produkterne er meget allergivenlige og næsten helt økologiske. Hos Wunderwear finder du et stort udvalg af fine/ tynde strømper til hverdag og fest samt et godt udvalg af praktiske uld og bomuldsstrømper.
< 1 2 3 4 5 6 11 12 13 14 15 >
< 1 2 3 4 5 6 11 12 13 14 15 >

Falke
Falke brandet blev oprettet i 1895, og siden da har de produceret benbeklædning og sokker i høj kvalitet i et moderne design.Falke tror på den moderne livsstil og æstetik, og de ønsker at bringe personlighed frem i deres designs. De er meget grundige i deres designs, og sigter efter perfektion ved at mestre både form, farve, mønstre og tekstur.Falke har fokus på høj kvalitet, og de har deres egen kvalitetskultur "kvalitet for kvalitetens skyd".Hos Wunderwear finder du et bredt udvalg af Falke strømpebukser og strømper, til damer.

Se hele Falkes udvalg her.

Strømpebukser/leggings
Hos Wunderwear finder du et bredt udvalg af Falke strømpebukser. Falke tilbyder strømpebukser i forskellige tykkelser, farver, mønstre, samt med og uden fødder.Hos Wunderwear finder du strømpebukser der kan bruges både til fest og hverdag. Mat, skinnende, med mønster, i fiskenet struktur eller med blonder.Du finder de klassiske Falke nylonstrømper i forskellige hudtoner og denier. Jo højere denier, jo tykkere en strømpe.Falke har strømpebukser fra 16 til 100 denier.En strømpebuks med 20 denier er en gennemsigtigt og finmasket strømpebuks. Denne er god til festlige lejligheder, eller til de kølige sommerdage.En strømpebuks med 100 denier dækker benene så huden ikke syner, og denne model er god til kolde vinterdage, hvor man ønsker at have kjole på.I sortimentet kan du også finde strømpebukser med shape effekt, der er udviklet til plus size kvinder.

Læs mere om FALKE BEAUTY PLUS her.

Se hele Falkes udvalg af strømpebukser her.

Selvsiddende/overknee strømper
Hos Wunderwear finder du også elegante og feminine selvsiddende strømper, i forskellige materialer og farver. Selvsiddende strømper går op over knæet.Falke tilbyder selvsiddende strømper der afsluttes med feminine blonder, satin kantbånd eller silikone kantbånd. Disse fås i forskellige nuancer og i forskellige denier.

Se hele Falkes udvalg af selvsiddende strømper her.

Knæstrømper
Hos Wunderwear kan du finde Falke knæstrømper i forskellige styles.Tykke knæstrømper til vinter eller tynde til sommer. Falke har knæstrømper i mange forskellige nuancer, så du kan finde en der passer din hudtone. Du kan også finde designs med farver, mønstre, broderier og andet materiale, der pifter outfittet op.

Se hele Falkes udvalg af knæstrømper her.

Ankelstrømper/sokker
Hos Wunderwear finder du ankelstrømper i forskellige nuancer og farver. Er du til en tæt strikket strømpe, en netstrømpe, en transparent strømpe, eller er du vild med glimmersokker, så kan du finde et bredt udvalg i Falkes sortiment.Hos Wunderwear finder du bland andet kollektionen FURRY SO, som er en ankelstrømpe med benvarmere, der er god til de kolde dage.

Se hele Falkes udvalg af ankelstrømper her.


Footies
Hos Wunderwear finder du Falke footies, som passer perfekt til sneakers eller sommersko.Falke tilbyder footies med forskellige skæringer, så du kan finde et par der passer til både åbne og lukkede sko.Falke har designs der passer til enhver anledning. Du kan finde footies med rib-detaljer, med glimmer eller den helt enkle klassiske.Hos Wunderwear finder du også skridsikre ankelstrømper fra Falke.

Se hele Falkes udvalg af footies her.

THE NEW PERFECT BLACK Sorte nylonstrømper er smukke!
De udstråler elegance, kan forbedre ethvert outfit og er perfekte til enhver lejlighed. Kort sagt, er sorte nylonstrømper en essentiel del af garderoben. Desværre, kan vi opleve den udfordring ved sorte strømper, at den sorte farve mister sin intensitet efter flere ganges brug og vask. FALKE har nu løst problemet ved, at udvikle en ny sort farve, som er den dybeste nuance af sort, som eksisterer på markedet. Få et smukt og gennemført look, i den nye sort fra FALKE - PERFECT BLACK.

FALKE BEAUTY PLUS
FALKE har udviklet et produkt til plus size kvinder, som kan lide at bære kjoler, nederdele og nylonstrømper, men som kan have udfordringer ved, at finde strømpebukser, der både passer i længden og i bredden. FALKE BEAUTY PLUS fås i 20 og 50 denier og med FALKES særlige størrelsessystem, kan du være sikker på, at få den perfekte størrelse til dig, da FALKES størrelser både tager højde for vægt og benlængde. Følg vores størrelsesguide, når du shopper FALKE BEAUTY PLUS på Wunderwears webshop, så du får den perfekte størrelse til dig.
Med FALKE BEAUTY PLUS får du:

• Smukke ben, takket være den fine gennemsigtighed og strømpernes jævne og matte look.
• Perfekt proportionerede snit til både korte og lange ben, takket være det nye størrelsessystem.
• Et komfortabelt design med bred linning i taljen.
• Forstærkning på strømpernes mere udsatte områder.
• En integreret buks, så lårene ikke gnider mod hinanden.