Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Femilet

Femilet

Femilet har igennem mange år lavet kvalitetsundertøj designet særligt til danske kvinders behov og stil. Femilets undertrøjer og underbukser i bomuld og uld er især en klassiker hos Wunderwear. Mærket spænder bredt både hvad angår størrelser og forskellige produkter. Om du er på udkig efter en ny bikini eller natkjole, er du sikker på at finde smukke varer i høj kvalitet fra Femilet. Du finder nemlig både undertøj, nattøj og badetøj i kollektionerne. Femilet er kvalitetsundertøj til en rimelig pris og mærket arbejder løbende på at udvikle nye produkter med endnu bedre pasform, og komfort, som giver "velvære indefra".
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

FEMILET

Femilet har siden de blev grundlagt i 1923, perfektioneret de lækre kvaliteter og stilfulde danske designs, som de er kendt for. Således, er Femilet blevet et favoritmærke blandt mange danske kvinder, gennem årene. Femilets mål med hver kollektion er, at skabe velvære indefra. Denne oplevelse skaber de ved, at forene høj komfort med fantastiske pasformer og smukt og elegant design. Femilets identitet skinner igennem alle deres kollektioner. Om det er undertøj, nattøj eller badetøj fra Femilet, så er følelsen af komfort og velvære, gennemgående.

Se mere her


LINGERI

Femilet Lingeri bliver til Chantelle EasyFeel Lingeri fra Femilet er nu blevet til Chantelle EasyFeel, og du kan gå på opdagelse i alle de smukke modeller under Chantelle eller i vores butikker. Selvom navnet har ændret sig, vil du stadig kunne købe din yndlings bh i kollektioner som fx Mary, Kristen og Emma. Den høje kvalitet og bløde komfort er præcis, som du kender den, og du vil fortsat kunne finde dine favoritmodeller i nye, smukke farver. Chantelle EasyFeel fastholder samme koncept, der indebærer et bredt sortiment af forskellige modeller og designs, der fejrer kvindekroppen i alle størrelser og aldersgrupper.


TRUSSER

Hos Wunderwear finder du ligeledes et bredt sortiment af trusser fra Femilet, der ligesom deres bh'er, imødekommer kvinders forskellige behov for design og pasform. Skal det være en feminin blondetrusse, eller foretrækker du en helt enkel og sømløs trusse? Så kan du finde et stort udvalg af muligheder hos Wunderwear. Vi tilbyder blandt andet g-streng, tanga, hipsters, tai briefs og højtaljede trusser fra Femilet. Vi har naturligvis trusser, som matcher vores udvalg af Femilet bh'er, ligesom vi selvfølgelig også tilbyder basistrusser i neutrale farver, som kan sammensættes med bh'erne på kryds og tværs.

Se udvalget af Femilet trusser her.


UNDERTØJ

Har du brug for en lækker undertrøje i bomuld? Eller måske noget lækkert uldundertøj til de kolde måneder? I Wunderwear kan du finde Femilet undertøj, der imødekommer dit behov.Shop blandt andet en klassisk bomuldsundertrøje, som Debbie fra Femilet. Undertrøjen kommer både i en helt enkel model uden blonde eller med en fin og elegant blonde i halsudskæringen.Undertrøjen er i en lækker kvalitet af 100 % bomuld, der giver en skøn følelse af velvære.Wunderwear forhandler ligeledes Femilets populære serie, Juliana, som er undertøj i 100 % merino uld.Den lækre uldkvalitet er dejlig blød og varm mod huden, og det lette materiale gør undertøjet ideelt at bære, under flere lag tøj i de kolde måneder. Juliana serien er designet i et moderne look med fine detaljer af mesh, hvilket gør særligt uldundertrøjerne med korte og lange ærmer, oplagte som hverdagsbluser.

Se udvalget af Femilet undertøj her.


LOUNGEWEAR OG NATTØJ

Igen kommer Femilets fokus på velvære, endnu en gang til udtryk, i deres skønne kollektioner af loungewear og nattøj, hvor deres Soft-Feel materialer bliver forenet med stilfulde designs.Opnå en høj følelse af velbehag, uden at gå på kompromis med din stil. I Wunderwears store udvalg af loungewear, nattøj og morgenkåber fra Femilet kan du være velklædt, samtidig med, at du kan hygge dig og slappe af, i hvad der hurtigt kan blive dit yndlings hjemmetøj.Hos Wunderwear imødekommer vi selvfølgelig også her, forskellige ønsker til design og stil. Derfor kan du hos os, blandt andet finde nattøj med mix and muligheder, hvor du selv kan vælge størrelse på underdel og overdel, så du får de størrelser, der netop passer dig.I vores udvalg af natkjoler fra Femilet, kan du selvfølgelig også vælge mellem klassisk feminine designs med blonde eller et mere simpelt og sporty look.

Se udvalget af Femilet nattøj og loungewear her.


BADETØJ

Femilet har overført deres sans for gode pasformer til deres kollektioner af badetøj og swimwear, for at du ikke skal gå på kompromis med dine behov, når du shopper badetøj.Hos Wunderwear finder du både badedragter og bikinier fra Femilet, i smukke og velsiddende designs. Du kan vælge det badetøj der passer præcis til dig, om det skal være elegant og ensfarvet, grafiske- eller eksotiske mønstre, så tilbyder Wunderwear et udvalg af muligheder til dig og din smag.

Se udvalget af Femilet badetøj her.