Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Femilet

Femilet

Femilet har igennem mange år lavet kvalitetslingeri og undertøj designet særligt til danske kvinders behov og stil. Femilets undertrøjer og underbukser i bomuld og uld er især en klassiker hos Wunderwear. Mærket spænder bredt både hvad angår størrelser og forskellige produkter. Om du er på udkig efter en ny bh, bikini eller natkjole, er du sikker på at finde smukke varer i høj kvalitet fra Femilet. Du finder nemlig både lingeri, undertøj, nattøj og badetøj i kollektionerne. Femilet er kvalitetsundertøj til en rimelig pris og mærket arbejder løbende på at udvikle nye produkter med endnu bedre pasform, og komfort, som giver "velvære indefra".
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 >
< 1 2 >

FEMILET

Femilet har siden de blev grundlagt i 1923, perfektioneret de lækre kvaliteter og stilfulde danske designs, som de er kendt for. Således, er Femilet blevet et favoritmærke blandt mange danske kvinder, gennem årene.Femilets mål med hver kollektion er, at skabe velvære indefra. Denne oplevelse skaber de ved, at forene høj komfort med fantastiske pasformer og smukt og elegant design. Femilets identitet skinner igennem alle deres kollektioner. Om det er undertøj, nattøj eller badetøj fra Femilet, så er følelsen af komfort og velvære, gennemgående.

Se mere her


BH'ER

Hos Wunderwear finder du et stort udvalg af bh'er fra Femilet. Med vores brede sortiment i størrelser og designs, kan vi imødegå de fleste behov.Femilet har et bredt udvalg af kollektioner, der er designet til at imødekomme forskellige aldersgrupper og størrelser. Det er således vigtigt for Femilet, at tilgodese kvindekroppens mangfoldighed, så vidt muligt.

Har du brug for en klassisk T-shirt bh, kan serien Filippa fra Femilet, for eksempel anbefales. Filippa er en af Femilets Soft-Feel serier, der lægger vægt på komfort og velvære. Med Filippa serien får du således en bh i et lækkert, blødt og sømløst materiale, der samtidig har diskrete detaljer af broderi ved stropperne, som giver et feminint look til bh'en.Filippa serien tilbyder både bh'er med og uden vattering, der begge giver en smuk og naturlig pasform til din barm. Femilet giver dig altså mulighed for, at nyde godt af den høje komfort i denne fantastiske Soft-Feel serie, uanset om du har brug for en mindre eller større skålstørrelse.

Foretrækker du derimod en blonde bh med flere detaljer, er en klassiker som Mary fra Femilet, et sikkert valg. I Mary serien kan du både få bh'er i trekvartskåle(half-cup) og fuldskåle(full-cup), så du også her finder muligheder til både mindre og større skålstørrelser. Mary bh'en har en fantastisk pasform, med skåle der giver et flot løft og slutter pænt ind til barmen. Mary bh'en er desuden dekoreret med en elegant og blød blonde på det meste af bh-skålene og stropperne, som samtidig er diskret under tætsiddende tøj.I Mary bh'en bliver der selvfølgelig også taget højde for, at man har brug for forskellig støtte, alt efter hvilken bh-størrelse man bruger. Derfor er stroppernes og omkredsens bredde, tilpasset de forskellige størrelser, så du opnår optimal støtte.

Er du mere til en bh-top uden bøjle eller har du brug for et alternativ til dine almindelige bh'er, så tilbyder Wunderwear også et udvalg af smukke farver i Femilets populære Soft Bra serie, Lulu.Lulu er en af Femilets mest kendte modeller, da den skønne bh-top i blød og elastisk blonde, har en fantastisk komfort, samtidig med, at den med sin smukke blonde, giver et feminint og elegant udtryk.Hos Wunderwear finder du et stort udvalg af lingeri fra Femilet. Gå på opdagelse i en af vores butikker eller på www.wunderwear.dk, hvor du blandt andet finder de fantastiske basis bh'er, som altid er en del af vores sortiment, samt Femilets modeserier, der altid byder på nye smukke farver, som følger sæsonens trends.

Se udvalget af Femilet bh'er her.


TRUSSER

Hos Wunderwear finder du ligeledes et bredt sortiment af trusser fra Femilet, der ligesom deres bh'er, imødekommer kvinders forskellige behov for design og pasform.Skal det være en feminin blondetrusse, eller foretrækker du en helt enkel og sømløs trusse? Så kan du finde et stort udvalg af muligheder hos Wunderwear.Vi tilbyder blandt andet g-streng, tanga, hipsters, tai briefs og højtaljede trusser fra Femilet.Vi har naturligvis trusser, som matcher vores udvalg af Femilet bh'er, ligesom vi selvfølgelig også tilbyder basistrusser i neutrale farver, som kan sammensættes med bh'erne på kryds og tværs.

Se udvalget af Femilet trusser her.


UNDERTØJ

Har du brug for en lækker undertrøje i bomuld? Eller måske noget lækkert uldundertøj til de kolde måneder? I Wunderwear kan du finde Femilet undertøj, der imødekommer dit behov.Shop blandt andet en klassisk bomuldsundertrøje, som Debbie fra Femilet. Undertrøjen kommer både i en helt enkel model uden blonde eller med en fin og elegant blonde i halsudskæringen.Undertrøjen er i en lækker kvalitet af 100 % bomuld, der giver en skøn følelse af velvære.Wunderwear forhandler ligeledes Femilets populære serie, Juliana, som er undertøj i 100 % merino uld.Den lækre uldkvalitet er dejlig blød og varm mod huden, og det lette materiale gør undertøjet ideelt at bære, under flere lag tøj i de kolde måneder. Juliana serien er designet i et moderne look med fine detaljer af mesh, hvilket gør særligt uldundertrøjerne med korte og lange ærmer, oplagte som hverdagsbluser.

Se udvalget af Femilet undertøj her.


LOUNGEWEAR OG NATTØJ

Igen kommer Femilets fokus på velvære, endnu en gang til udtryk, i deres skønne kollektioner af loungewear og nattøj, hvor deres Soft-Feel materialer bliver forenet med stilfulde designs.Opnå en høj følelse af velbehag, uden at gå på kompromis med din stil. I Wunderwears store udvalg af loungewear, nattøj og morgenkåber fra Femilet kan du være velklædt, samtidig med, at du kan hygge dig og slappe af, i hvad der hurtigt kan blive dit yndlings hjemmetøj.Hos Wunderwear imødekommer vi selvfølgelig også her, forskellige ønsker til design og stil. Derfor kan du hos os, blandt andet finde nattøj med mix and muligheder, hvor du selv kan vælge størrelse på underdel og overdel, så du får de størrelser, der netop passer dig.I vores udvalg af natkjoler fra Femilet, kan du selvfølgelig også vælge mellem klassisk feminine designs med blonde eller et mere simpelt og sporty look.

Se udvalget af Femilet nattøj og loungewear her.


BADETØJ

Femilet har overført deres sans for gode pasformer til deres kollektioner af badetøj og swimwear, for at du ikke skal gå på kompromis med dine behov, når du shopper badetøj.Hos Wunderwear finder du både badedragter og bikinier fra Femilet, i smukke og velsiddende designs. Du kan vælge det badetøj der passer præcis til dig, om det skal være elegant og ensfarvet, grafiske- eller eksotiske mønstre, så tilbyder Wunderwear et udvalg af muligheder til dig og din smag.

Se udvalget af Femilet badetøj her.