Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Lady Avenue

Lady Avenue

Lady Avenue er et dansk under- og nattøjsmærke. Kollektionen består af fine silkeprodukter - silkeunderkjoler, silkenatkjoler. silkechemiser samt silkepyjamaser i bomuld, bambus og flonel. Produkterne er lavet af de fineste materialer og silken er bl.a. 20% kraftigere end lignende produkter på markedet. Lady Avenue designer under- og nattøj til alle sæsoner i høj kvalitet og slidstyrke.
< 1 2 3 4 5 6 7 >
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Lady Avenue
Lady Avenue er et dansk nat- og undertøjsmærke. Lady Avenue designer eksklusivt nattøj i ren silke, bomuld og bambus. Shop også silke natkjoler, silke pyjamas og silke underkjoler. Lady Avenue benytter naturlige silker, hvilket gør nattøjet temperatur-regulerende og en drøm at have på. Udover silke benytter Lady Avenue bomuld og bambus. Deres bomuldsnattøj er af høj kvalitet og har høj slidstyrke. Deres natkjoler og pyjamasser af bambus, er blødt og har antibakterielle egenskaber. Dette er særlig velegnet til folk med sensitiv hud og allergikere. Lady Avenue producerer nattøj med et feminin design og god pasform, uden at gå på kompromis med den gode kvalitet.

Se hele Lady Avenues udvalg her.

Nat- og undertøj
Hos Wunderwear finder du et bredt udvalg at nat- og undertøj fra Lady Avenue. Er du til en feminin natkjole kan du finde flere varianter hos Wunderwear. Lady Avenue tilbyder natkjoler lavet af vævet silke. Disse findes med dekorative blonder, for et feminint og elegant look. Du kan også finde natkjoler af super blødt bambus- og bomuldsjersey, med lange eller korte ærmer. Leder du efter en underkjole kan du også finde det på Wunderwear.dk. Lady avenue tilbyder yndige underkjoler med spagettistropper. I blandt disse finder du både løse og tætsiddende underkjoler. Lady Avenue designer fine camisole toppe. Dem finder du med spagettistropper eller brede stopper, med eller uden blonder og tætsiddende eller løse. Du kan benytte camisole toppe under tøjet, eller som en del af outfittet. Hos Wunderwear finder du også pyjamas fra Lady Avenue. Er du til silkeblødt pyjamas, eller er du mere til bomuld- og bambusmateriale, så finder du et bredt udvalg hos Wunderwear. Her kan du finde sæt i flere forskellige farver og mønstre. Er du på udkig efter en kimono, kan du finde det hos Wunderwear. Lady Avenue designer elegante kimonoer i silke, samt bomuld. Disse findes med og uden bindebånd i taljen.

Se hele Lady Avenues udvalg af nat- og undertøj her.