Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Marie Jo

Marie Jo

Marie Jo er kvalitetslingeri til kvinder, som ønsker sig et tidløst og feminint design. Filosofien bag Marie Jo er enkel: Lingeri skal støtte og fremhæve de kvindelige former og så skal det få kvinder til at føle sig godt tilpas. Marie Jo er særlig god til kvinder med mindre fylde øverst på barmen, da flere af deres modeller laves med flade skåle, som er lettere at fylde ud - dette gælder særligt deres hjerteform.
Læs mere I Klik her for at se Marie Jo's spring/summer katalog
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Marie Jo
Marie Jo har siden 1981 designet lingeri og undertøj til kvinder , som værdsætter høj kvalitet, komfort og godt håndværk. Marie Jo's lingeri er designet til kvinder af kvinder med et stort fokus på de små detaljer.

Se hele Marie Jo's udvalg her.

BH
Hos Wunderwear finder du et stort udvalg af Marie Jo lingeri og undertøj. Af lingeri tilbyder vi bh'er, trusser, bodystockings og lingeri accessoires. Find smukke bh'er og trusser lavet i komfortable og innovative materialer. Alle Marie Jo's bh'er er testet af kvinder for at opnå det perfekte fit. Marie Jo tilbyder flere forskellige typer bh'er. I sortimentet finder du den elegante balconettebh, som giver et flatterende løft til barmen, både med eller uden vattering. Find også smukke hjerteformede bh'er, som giver en flot rund silhuet, og fuldskålbh'er og push-up bh'er. Om du er til yndige, diskrete design detaljer eller smuk all-over blonde, kan du finde din nye favorit bh fra Marie Jo. Find dine hverdagstrusser eller basistrusser fra Marie Jo hos Wunderwear. Marie Jo designer undertøj og underdele uden synlige eller mærkbare sømme, prøv eksempelvis serien Color Studio.

Se Marie Jo's udvalg af bh'er her.

Trusser
Til alle de smukke bh'er finder du altid matchende trusser i forskellige modeller. Wunderwear tilbyder altid flere modeller i hver serie fra Marie Jo. Er du til stringtrusser, den klassiske taitrusse, hipsters eller højtaljede trusser, kan du finde din foretrukne model, som samtidig passer til din foretrukne bh.

Se Marie Jo's udvalg af trusser her.

Badetøj
Udover lingeri finder du også badetøj fra Marie Jo her hos Wunderwear. I udvalget finder du både bikinier og badedragter, i et væld af farver og pasformer. Vælg blandt andet mellem den støttende fuldskål, den vatterede balconette og den fine trekantstop. Bikiniunderdele findes både i den klassiske taitrusse og højtajlede modeller. Hos Wunderwear finder du flere af Marie Jo's populære kollektioner. Her i bland Brigitte, Celine og Merle kollektionerne.Du kan fuldføre din påklædning til stranden med jumpsuits eller fine strandkjoler fra Marie Jo.

Se Marie Jo's udvalg af badetøj her.


Se udvalget af bodystocking hos Wunderwear ved at klikke her.
Corsager, bodystockings og undertrøjer i gode kvaliteter og med smukke detaljer hører med til lingerigaderoben. Vælg i blandt et stort udvalg af praktiske hverdagstoppe i bomuld, silke, modal og uld fra bl.a. PrimaDonna, Femilet, Triumph, Missya, Lady Avenue, Mey og Calida.