Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Missya

Missya

Sjove mønstre, smarte detaljer og kollektioner, der både rummer lingeri, nattøj og badetøj til hverdag og fest. Missya er "Everyday Luxury" til kvinder, som gerne vil forkæles uden at det skal koste en formue. Det er gode priser og moderigtige designs, lavet med udgangspunkt i danske kvinders køb og præferencer.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 14 15 16 17 18 >
< 1 2 3 4 5 6 14 15 16 17 18 >

Missya
Missya er et dansk lingeribrand, grundlagt i 2003. Missya har et bredt sortiment og designer lingeri, badetøj, nattøj og kåber. Deres designs er i høj grad præget af flotte farver, detaljer og god pasform. Missya designer nye kollektioner to gange årligt. Deres designs er derfor tilpasset sæsonens tendenser og farver.Missya ønsker at servicere kvinder i alle aldre og størrelser, dette kommer til syne i deres brede sortiment. Missya vil give alle kvinde lidt ekstra hverdagsluksus, med deres produkter.Deres navn 'Missya', er sammensat af "Miss you", som signalere en længsel efter hverdagsluksus.

Se hele Missya's udvalg her.

BH
Hos Wunderwear kan du finde et bredt udvalg af Missya bh'er. Du kan blandt andet finde en klassisk fuldskåls bh eller en trekvartskåls bh, med et yndigt design. Er du mere push-up som giver lidt ekstra fylde, eller er du til en yndig blondetop uden bøjle, så finder du også dette.Hos Wunderwear finder du også Missya's perfekte basis top, af super blødt mikrofiberstof.Du finder også Missya's klassiske t-shirt bh der ideelt under tætsiddende tøj. Eller deres stropløse bh med multifunktionelle stropper, som passer til den stropløse kjole eller lignende. Er du ammende? Så har Missya også et udvalg af ammebh'er hos Wunderwear.

Se hele Missya's udvalg af bh'er her.

Trusser
Hos Wunderwear finder du også et bredt udvalg af Missya trusser. Du finder ligeledes en matchende trusse til din bh, så du kan iklæde dig et fint og feminint sæt undertøj, fra Missya.Missya tilbyder noget til enhver smag. Du finder dermed både den klassiske taitrusse, stringtrusse, hipstertrusse og maxitrusse i deres sortiment. Den klassiske taitrusse finder du med lav- eller høj talje, og med forskellige dekorative elementer. Deres stringtrusser findes ligeledes i flere modeller. Missya designer bland andet en feminin all-over blonde g-streng, samt en stringtrusse med perlekæde og frynser. Er du mere til en hipstertrusse finder du også dette i Missya's sortiment hos Wunderwear.

Se hele Missya's udvalg af trusser her.

Badetøj
Hos Wunderwear finder du et bredt udvalg af Missya badetøj. Leder du efter en bikini, så kan Missya tilbyde et bredt udvalg i forskellige styles. Er du til blomstret print, striber, flotter farver, eller den helt enkle, så kan du finde det hos Wunderwear.Missya tilbyder trekantsbikinitoppe, med og uden push-up effekt, samt bandeau modeller. Missya's bikiniunderdele finder du med høj – og lav talje, samt med og uden bindebånd i siderne. Wunderwear tilbyder også Missya badedragter. Missya designer badedragter i forskellige styles og i forskellige farver og mønstre. Er du mere til en tankini, kan du også finde dette hos Wunderwear. Er du på udkig efter strandtøj, så kan du finde det i Missya's sortiment hos Wunderwear. Missya tilbyder feminine strandkjoler og strandshorts.

Se hele Missya's udvalg af badetøj her.


Nattøj og loungewear
Hos Wunderwear finder et bredt udvalg af Missya nattøj og loungewear. Missya designer fine pyjamasser i lækre bløde materiale. Du kan finde t-shirts med korte, lange eller uden ærmer. Shorts eller lange bukser, med bindebånd i taljen.Du kan også få varmen med en af Missya's kåber. Disse finder du i forskellige styles, korte, lange og i forskellige materialer og farver.

Se hele Missya's udvalg af nattøj og loungewear her.

Lingeritilbehør
Hos Wunderwear finder du Missya bh-forlængere, med forskellige justeringsmuligheder. Du kan ligeledes finde vaskeposer i Missya's sortiment hos Wunderwear.

Se hele Missya's udvalg af lingeritilbehør her.