Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Passionata

Passionata

Passionata blev oprettet i 1988, og er et fransk lingeri-brand. Passionata beskriver deres målgruppe som kvinder der lever livet til fulde. Passionata's design er fascinerende, forførende og feminint. Der indgår ofte romantiske blonder, transparente materialer eller dekorative mønstre i kollektionerne. Passionata henter inspiration fra hele verden, når de designer deres kollektioner. Passionata's produkter har en god og supporterende pasform samt lavet af bløde, komfortable materialer.

Passionata
Brandet Passionata blev oprettet i 1988, og er et fransk lingeri-brand. Passionata beskriver deres målgruppe som kvinder der lever livet til fulde.Passionata's design er meget feminint, spændene, forførende og sexet. Der indgå ofte romantiske blonder, mønstre eller transparent materiale, i deres designs.Passionata henter stor inspiration fra hele verden, når de designer deres kollektioner.Passionata's produkter har god pasform, og er lavet af bløde, komfortable materialer.Passionata ønsker med deres undertøj, at fremme den smukke kvindekrop, og fremhæve de sensuelle former.

Se hele Passionata's udvalg her.

Bh'er

Hos Wunderwear finder du feminine bh'er fra Passionata.Du finder et bredt udvalg af forskellige bh'er i forskellige størrelser, til damer.Er du til den klassiske fuldskåls bh, så kan du finde en fin og feminin bh, i Passionata's sortiment.Er du mere til balconette, finder du forførende blonde-bh 'er med halvskåle, der løfter og centrerer barmen.Hos Wunderwear kan du også finde Passionata's trekantsbh'er, der har et lavere midterstykke som samler barmen og giver en flot dyb dekolletage.Passionata's bh'er har en sensuel pasform og en feminint design.

Se hele Passionata's udvalg af bh'er her.

Trusser
Hos Wunderwear finder du et bredt udvalg af Passionata trusser.Ligesom Passionata's bh'er, er deres trusser feminine og sensuelle.Er du til den klassiske taitrusse kan du finde et udvalg med fine blonder. Er du mere til en stringtrusse tilbyder Wunderwear et bredt udvalg med forskellige designs med blonder, mesh og mønstre.Du kan også finde hipstertrusser med fine designs, og forskellige blonder og mønstre.

Se hele Passionata's udvalg af trusser her.