Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist

PrimaDonna Twist er et søstermærke til PrimaDonna. Mærket er ligesom PrimaDonna lavet særligt til at kunne støtte og løfte større barme. Designmæssigt skiller Twist sig ud ved at være mere rent i udtrykket. Der er færre blonder og feminine detaljer på Twist, men pasformerne og vægten på de gode materialer er den samme som for en traditionel PrimaDonna bh.

Primadonna Twist
Primadonna Twist er søstermærket til Primadonna, og designer, ligesom Primadonna, lingeri til kvinder med former og større barme.Primadonna Twist adskiller sig fra deres søstermærke, ved at være mere rene i udtrykket. Deres designs har færre blonder og feminine detaljer, men et mere ungdommeligt og moderne design.Primadonna Twist er designet med fine broderier, print og transparente stoffer. I sortimentet finder du nedtonede styles, lige såvel som farverige styles.Her kan du finde styles der passer til både hverdag og fest.

Se hele Primadonna Twist udvalg her.

BH
Primadonna Twist bh'er er designet til at løfte og støtte den større barm.Hos Wunderwear kan du derfor finde Primadonna Twist modeller med brede ryg- og sidestykker, og højere midterpartier, som giver det bedste hold.Hos Wunderwear kan du finde den klassiske fuldskåls bh som er konstrueret af 3 dele, som løfter, samler og støtter barmen. Sidestykkerne er designet bredere for bedre support. Denne form dækker hele barmen, samt giver en diskret kavalergang.Hos Wunderwear finder du også balconette bh'en. Bh'en er konstrueret og støtter ligesom fuldskålen, men midterstykket og skæringen på skålene er lavere, og den viser derfor mere barm, end fuldskålen.Du kan ligeledes finde formstøbte bh'er, med hjerteformede skåle, for en smuk rund silhuet.Hos Primadonna Twist finder du den populære kollektion Guilty pleasure. Denne kollektion har et råt og sexet, men stilet look.Du finder ligeledes kollektioner som WILD ROSE, 1919 og I WANT YOU, der støtter barmen med et moderne look.

Se hele Primadonna Twist udvalg af bh'er her.

Trusser

Hos Wunderwear finder du Primadonna Twist trusser i forskellige styles, som passer til din Primadonna Twist bh.Om du er til den almindelige tai brief, højtaljet eller lavtaljet, en hipstertrusse eller en stringtrusse, så kan du finde det i Primadonna Twist sortiment, hos Wunderwear.De forskellige kollektioner tilbyder trusser i forskellige designs. Er du til klassisk cool, eller er du den friske type der foretrækker neon farver og fede detaljer, så finder du det i Primadonna Twist sortiment.

Se hele Primadonna Twist udvalg af trusser her.