Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
PrimaDonna

PrimaDonna

PrimaDonna er lingeri lavet til kvinder med former og særligt til større barme. Bh'erne er konstrueret til at løfte og støtte den fyldigere barm optimalt, og du finder derfor flere modeller med brede ryg- og sidestykker samt højere midterparti, der giver det bedste hold. PrimaDonna lingeri er ofte dekoreret med blonder eller flerfarvede stoffer, og mange af mærkets serier går igen år efter år med nye farver.

Klik her for at se PrimaDonnas spring/summer 2024 katalog
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 >
< 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 >

Primadonna
Primadonna startede med at lave lingeri til kvinder med former, i 1865.Siden da har deres mission været, at forme kvinders krop og sind. De vil omfavne de kvindelige former, og producere undertøj med den perfekte pasform. Primadonna designer luksusundertøj, med et flot og feminint design. De ønsker at tilbyde en størrelse, til alle kvinder der har brug for lidt ekstra støtte. De designer derfor bh'er i størrelser op til en j-kop.Primadonnas lingeri er en kombination af behageligt, praktisk og feminint. Deres materialer er af høj kvalitet og deres konstruktioner giver den perfekte pasform.Primadonna har styles der passer til enhver anledning, både til hverdag og til fest.

Se hele Primadonnas udvalg her.

BH
Primadonnas bh'er er konstrueret til at løfte og støtte den fyldigere barm.Derfor kan du hos Wunderwear finde modeller med brede ryg- og sidestykker, samt et højere midterparti, som giver det bedste hold.Hos Wunderwear kan du finde den klassiske fuldskåls bh i mange forskellig styles.Fuldskålen er konstrueret af 3 dele, som løfter, samler og støtter barmen. Sidestykkerne er designet bredere for bedre support. Denne form dækker hele barmen samt giver en diskret kavalergang.Hos Wunderwear finder du også balconette bh'en. Bh'en er konstrueret og støtter ligesom fuldskålen, men midterstykket og skæringen på skålene er lavere, og den viser derfor mere barm, end fuldskålen.Du kan ligeledes finde formstøbte bh'er, med hjerteformede skåle, for en smuk rund silhuet.Hos Wunderwear finder du også den populære kollektion Deauville. Deauville's skåle er dybere end andre Primadonna bh'er, og gør den derfor ideel til kvinder, med en meget dyb og fyldig barm.Kollektionen Deauville er designet i høj kvalitet, med god pasform og feminine blonder.Hos Wunderwear finder du også andre populære kollektioner som Madison, Fireworks, Orlando mf. Der alle tilbyder støtte og komfort, i et smukt design.

Se hele Primadonnas udvalg af bh'er her.

Trusser
Hos Wunderwear finder du Primadonna trusser i forskellige styles, som alle matcher de femininer kurver.Er du til en almindelig taimodel, en stringtrusse, hipstertrusse, højtaljet eller lavtaljet.Wunderwear tilbyder et bredt sortiment at Primadonna trusser, så du kan finde det perfekte match, til dig og din bh.Er du til blonder, ternet mønster eller broderier, så kan du finde det i Primadonnas sortiment hos Wunderwear.

Se hele Primadonnas udvalg af trusser her.

Badetøj
Hos Wunderwear finder du også badetøj fra Primadonna.Primadonnas badetøj er ligesom deres lingeri, designet til kvinder med former.Bikinioverdelene fås både i fuldskåls- og balconette modeller.Bikiniunderdelene fås i taimodeller, med høj eller lav talje, og med bindebånd i siderne.Er du mere til en badedragt eller tankini, finder du også dette i deres sortiment.Hos Wunderwear finder du også strandtøj der sidder løst og behageligt. Primadonnas strandtøj er designet så det både er praktisk og feminint, så du kan nemt kan tage det på, når du er på stranden.

Se hele Primadonnas udvalg af badetøj her.

Sport
Hos Wunderwear kan du finde sportsbh'er og sportsshorts fra Primadonna.Primadonnas sportsbh'er er designet til at holde barmen på plads under træning. Bh'erne er lavet med og uden bøjle, med sømløse skåle, og i åndbare materialer.Primadonnas sportsbh'er er ideelle til alt slags sport. Om det er sport som cykling og cross-training, eller sportsgrene som indeholder løb og hop, så giver Primadonnas sports bh'er god support.Sportsshorts fra Primadonna er designet i et blødt materiale, så de ikke generer under træning.Designet har fokus på støtte, funktion og pasform, så du føler dig godt tilpas under hele træningen.

Se hele Primadonnas udvalg af sport her.