Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Triumph

Triumph

Triumph designer lingeri til alle de kvinder der er fra A – H skål. Er du til smukke blonder, t-shirtbh'er eller skønne minimizere, så er Triumph noget for dig. Indenfor undertøj finder du velkendte klassikere som Amourette 300 og Sexy Angel samt nye favoritter. Vi forhandler også et bredt udvalg af sportsbh'er, homewear og nattøj fra Triumph i vores butikker. Nyeste skud på stammen er den nye luksuskollektion, Florale, der kombinerer eksklusive blonder med optimal komfort.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 >
< 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 >

Hos Wunderwear ved vi, hvor stor betydning erfaring og godt håndværk har på, at producere lingeri i særklasse. Triumph er i særdeleshed, et af de førende lingerimærker i verden, netop på grund af deres mange års erfaring og deres høje kvalitetsstandarder. Triumph blev grundlagt i 1886 i Tyskland, men har i dag hovedsæde i Schweiz og kan med stolthed, kalde sig en af verdens førende lingeriproducenter, med forhandlere i over 120 lande. Hos Wunderwear, har vores mangeårige erfaring og samarbejde med Triumph, gjort vores personale til eksperter i størrelsesvejledning og fitting af Triumphs produkter. Du kan derfor altid få ekspertvejledning til dit lingerikøb, når du handler Triumph hos Wunderwear. Vi har, hos Wunderwear, derfor også et stort udvalg af Triumphs produkter, og kan tilbyde et hav af muligheder indenfor undertøj, shapewear, nattøj, morgenkåber og badetøj fra Triumph. Se mere her.

Triumph tilbyder undertøj af høj kvalitet og komfort, til ethvert behov. Har du brug for en god T-shirt bh til hverdag, i et klassisk design, eller foretrækker du et mere forførende look, med en blonde bh? Hos Wunderwear er udvalget af Triumph undertøj bredt, og vi kan imødekomme lige præcis dine ønsker. For Triumph er det ligeledes vigtigt, at kunne tilbyde bh'er til alle slags kvinder. Derfor finder du også bh'er fra A-H skål i Wunderwears sortiment af Triumph. Hos Wunderwear, tilbyder vi derfor også løsninger til dig, som ønsker en bh uden bøjle, der samtidig giver dig støtte. Det kan også være, at du foretrækker en bh, som får din barm til at syne mindre. Dette giver Triumph også løsningen på, med deres Minimizer bh'er, der giver dig en følelse af, at have en mindre barm, samtidig med, at din barm også visuelt fremstår mindre, end den er. Har du brug for en sports bh, hvor du er garanteret en god support, så er Triaction sports bh'erne fra Triumph helt fantastiske. Triumphs Triaction sports bh'er er designet af lingerieksperter, der forstår sig på, hvordan barmen skal støttes, for at mindske bevægelsen af din barm, så vidt muligt, under træning. Derfor vil du opleve en høj komfort og maksimal støtte, i en sports bh fra Triumphs Triaction.

Triumph har en perlerække af klassikere, som for en sand Triumph kender, er let genkendelige. Triumph har en stor fanskare af kvinder, der sværger til Triumphs produkter, da du altid er garanteret gode og støttende pasformer, fantastisk kvalitet og et stilfuldt design, med en Triumph bh. Wunderwears store udvalg af Triumph, består desuden også af klassikere, som Amourette 300, der er en af Triumphs absolut mest populære modeller. I en bh fra Amourette 300, er du garanteret en fantastisk pasform, en høj komfort og kvalitet, samt et elegant og feminint design, med den klassiske Amourette 300 blonde. Hos Wunderwear tilbyder vi altid Amourette 300 i basisfarverne, samt sæsonens nye smukke farver. Så der er altid en undskyldning for, at tilføje en ekstra Amourette 300 bh, til din undertøjsskuffe. Af andre klassikere fra Triumph, vil du hos Wunderwear, blandt andet også kunne finde Sexy Angel, som giver et flot og forførende udtryk, med sin push-up effekt og smukke blondebesatte bh-skåle. Du har selvfølgelig også mulighed for, at vælge en helt klassisk T-shirt bh fra Triumphs Body Make-Up serie. Med en bh fra Body Make-Up serien, får du en helt enkel og elegant bh, der kan bruges under alt slags tøj og som har en utrolig komfort i sit lækre, bløde materiale. Se mere her.

I Wunderwears udvalg af trusser fra Triumph, finder du ligeledes et stort udvalg af forskellige modeller, der kan imødekomme ethvert behov. Du vil her, blandt andet, kunne finde trusser i kategorierne g-streng, hipsters, tai, shorts og maxi/højtaljet. Der er også her taget højde for, at forskellige kvinder, har forskellige ønsker i forhold til materiale og design. Du vil i Wunderwears udvalg, derfor også kunne finde trusser i forskellige materialer, som bomuld og microfiber. Du vil naturligvis også kunne vælge, om trusserne skal være helt simple og sømløse, eller om de skal være mere feminine med blonder. Vælg både imellem trusser, der matcher din Triumph bh eller mix and match dit undertøj, med nogle af Triumphs basistrusser, med eller uden farver og blonder. Se mere her.

Hos Wunderwear, byder vi også på et bredt sortiment af nattøj og loungewear fra Triumph. Føl dig rigtig godt tilpas i Triumphs nattøj og loungewear i lækre, bløde materialer, samtidig med, at du ser elegant ud i Triumphs stilfulde designs. Du vil hos Wunderwear, finde muligheder indenfor sæt eller mix and match kombinationer, hvor du selv kan sammensætte dit nattøj eller loungewear, efter din smag. Kombiner for eksempel et par lækre leggings, med en kortærmet eller langærmet T-shirt, i dit foretrukne design fra Triumph. Wunderwear har en lang række af muligheder af pyjamas sæt, natkjoler, natbukser, leggings, T-shirts og morgenkåber fra Triumph. Se mere her.

Har du brug for shapewear til et bestemt outfit, eller kan du bare godt lide den faste og støttende fornemmelse, som en trusse, undertrøje eller bodystocking med shape-effekt giver? Så har Wunderwear, også et godt udvalg af shapewear fra Triumph. Triumphs shapewear er i et elegant design og i et let og blødt materiale, som du kan føle dig godt tilpas i. Prøv Triumphs shapewear, som former dine kurver blidt og giver dig en smuk silhuet. Se mere her.

I Wunderwears udvalg af Triumph badetøj, finder du både bikinier og badedragter, der ligesom Triumphs lingeri, heller ikke går på kompromis med kvaliteten. Du vil derfor også opleve fantastiske pasformer med god støtte, komfortable materialer og et eksklusivt design, i Triumphs badetøj.