Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer

Bh Protese

I Wunderwears sortiment finder du bh'er til særlige ønsker eller behov uanset, om du har brug for komfort eller support. Wunderwear tilbyder et bredt udvalg af protesebh'er indenfor kategorierne lingeri, undertøj og badetøj fra Amoena.

Protesebh og undertøj


Amoena er verdensførende i at støtte kvinders selvsikkerhed i forhold til at leve et aktivt liv efter en brystkræftdiagnose eller kvinder, der på anden måde er udfordret med hensyn til brystform. Komfortable og luksuriøse sortimenter af lingeri og undertøj kombineret med Amoenas avancerede lommeteknologi, der holder brystpotesen sikkert på plads. Wunderwear sælger elegante bh'er og undertøj til proteser eller delproteser med lommer i begge sider i mikrofiber, som holder proteserne sikkert på plads. Bh'erne er særligt egnet til efter mastektomi, rekonstruktion og lumpetomi. Wunderwear er eksperter indenfor lingeri, og hjælper kvinder med fitting og styling. Wunderwear ønsker at støtte kvinders selvsikkerhed i forhold til at leve et aktivt liv efter en brystkræftdiagnose eller kvinder, der på anden måde er udfordret med hensyn til brystform.


Badetøj med proteselommer


Det tyske mærke producerer også badetøj med dobbelte proteselommer, der holder svømmeprotesen godt på plads. Hos Wunderwear finder du både badedragter og bikinier med proteselommer.