Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer

Bh Special

Komfortbh'er og suppoertbh'er hos Wunderwears. Find din bh til særlige ønsker eller behov uanset, om du har brug for komfort eller support. Vi tilbyder kvalitetslingeri og -undertøj med avanceret teknologi fra førende lingeri- og undertøjsmærker. Bh'erne designes med flere komforttiltag herunder bløde, forede bånd i ærme- og halskanter, linninger i blød mikrofiber med anatomisk udformning, der forebygger tryk på maven, og skåle i en konstruktion for at støtte barmen optimalt.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 >
< 1 2 >

Ammebh, komfortbh og supportbh hos Wunderwear


I Wunderwears sortiment finder du bh'er til særlige ønsker eller behov uanset, om du har brug for komfort eller support. Wunderwear tilbyder et bredt udvalg af protesebh'er, ammebh'er samt komfort- og supportbh'er. Wunderwear er eksperter indenfor lingeri, og hjælper kvinder med fitting og styling. Wunderwear ønsker at støtte kvinders selvsikkerhed i forhold til at leve et aktivt liv efter en brystkræftdiagnose eller kvinder, der på anden måde er udfordret med hensyn til brystform. Vi tilbyder kvalitetslingeri og -undertøj med avanceret teknologi fra førende lingerimærker herunder Amoena, Anita, Chantelle, Missya, Simone Pérèle og MagicBodyfashion. Bh'erne designes med flere komforttiltag herunder bløde, forede bånd i ærme- og halskanter, linninger i blød mikrofiber med anatomisk udformning, der forebygger tryk på maven, og skåle i en konstruktion for at støtte barmen optimalt.


Ammebh med bøjle og vattering


Find din ammebh hos Wunderwear. Vi forhandler ammebher med vatterede skåle og bøjler. Skålene er lavet i et spacer-materiale, der sikrer den højeste komfort, med sin åndbarhed og det lette og bløde materiale. Spacer materialet sørger ligeledes for, at bh'en tørrer hurtigt efter vask.


Ammebh uden bøjle


Super blød mikrofiber ammebher med justerbare stropper med meget let vatterede skåle, der kan åbnes, der giverd plads til ammeindlæg.


Hvordan fungerer en ammebh?


Man åbner og lukker ammebh'ens skåle med en klikåbning på stropperne, hvilket gør det meget bekvemt og praktisk ved amning.


Brug for hjælp til valg af ammebh?


Har du brug for hjælp eller inspiration til at finde de rette pasformer, størrelser og designs, står vi klar med målebånd og personlig rådgivning i butik og i chat på Wunderwear.dk. Vi glæder os til at se dig.