Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer

Bikinier

Bikinier til store og små barme. Bikinier i klassiske snit og farvestrålende prints. I Wunderwear finder du et stort udvalg af bikinier fra forskellige danske og internationale mærker. Find blandt andet sporty bikinier fra Calvin Klein, feminine modeller fra Femilet og bikinier til den større barm fra PrimaDonna. Vi har bandeaumodeller, trekantsbikinier, fuldskåle med ekstra støtte og smukke trekvartskåle med bøjler, der holder barmen på plads, når du kaster dig rundt i bølgerne. De nye varer og kollektioner kommer hjem fra december måned og frem mod sommeren, så hold ekstra godt øje med udvalget i første halvdel af året, hvis du vil sikre dig de bedste styles.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

Trendy bikinier hos Wunderwear


Hos Wunderwear finder du et stort udvalg af bikinier fra mange forskellige mærker, såsom Calvin Klein, Tommy Hilfiger og Marie Jo, Missya, Seafolly, Wiki, Saltabad, Femilet, Triumph og Primadonna. I sortimentet finder du ligeledes mange forskellige farver og designs. Er du til farver, kan du hos Wunderwear finde både gule, blå, grønne samt stribede og mønstrede bikinier. Er du mere til den klassiske sorte bikini, klarer vi også det. Vores sortiment byder på flotte bikinier i både små og store størrelser og til små og store barme. Hos os finder du bikinier i høj kvalitet, med god pasform, support og støtte.

Hos Wunderwear kan du finde bikinisæt, eller du kan mixe og matche en overdel og en underdel, som du ønsker det. Vi har et stort udvalg af forskellige modeller. Du finder blandt andet triangle badetøj, i form af trekantsbikinier, samt bandeau og halterneck bikinitoppe. Foretrækker du en bikinioverdel med eller uden bøjle og med eller uden vattering, kan du finde det hos Wunderwear. Bikiniunderdele finder du ligeledes i forskellige modeller. Uanset om du er til hipters, g-streng, slip eller en klassisk tai-trusse, finder du det i vores sortiment. Shop din bikini online hos Wunderwear og brug den på stranden eller ved poolen.


Bikinioverdele


Halterneck

Bandeau

Trekantsbikini

Fuldskål - til den større barm

Bikini med eller uden bøjlerPopulære mærker indenfor badetøj


Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Marie Jo, Missya, Wiki, Saltabad, Femilet, og PrimadonnaHar du brug for hjælp til valg af bikini?


Har du brug for kompetent vejledning, står vi klar til at hjælpe dig, og får du bestilt en forkert størrelse, bytter vi den gratis i en af vores butikker. Se butikkernes udvalg på wunderwear.dk - her på siden.