Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer

Bikinier

Bikinier til store og små barme. Bikinier i klassiske snit og farvestrålende prints. I Wunderwear finder du et stort udvalg af bikinier fra forskellige danske og internationale mærker. Find blandt andet sporty bikinier fra Calvin Klein, feminine modeller fra Femilet og bikinier til den større barm fra PrimaDonna. Vi har bandeaumodeller, trekantsbikinier, fuldskåle med ekstra støtte og smukke trekvartskåle med bøjler, der holder barmen på plads, når du kaster dig rundt i bølgerne. De nye varer og kollektioner kommer hjem fra december måned og frem mod sommeren, så hold ekstra godt øje med udvalget i første halvdel af året, hvis du vil sikre dig de bedste styles.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 19 20 21 22 23 >
< 1 2 3 4 5 6 19 20 21 22 23 >

Trendy bikinier hos Wunderwear

Hos Wunderwear finder du et stort udvalg af bikinier fra mange forskellige mærker, såsom Calvin Klein, Tommy Hilfiger og Marie Jo, Missya, Seafolly, Wiki, Saltabad, Femilet, Triumph og Primadonna. I sortimentet finder du ligeledes mange forskellige farver og designs. Er du til farver, kan du hos Wunderwear finde både gule, blå, grønne samt stribede og mønstrede bikinier. Er du mere til den klassiske sorte bikini, klarer vi også det. Vores sortiment byder på flotte bikinier i både små og store størrelser og til små og store barme. Hos os finder du bikinier i høj kvalitet, med god pasform, support og støtte.

Hos Wunderwear kan du finde bikinisæt, eller du kan mixe og matche en overdel og en underdel, som du ønsker det. Vi har et stort udvalg af forskellige modeller. Du finder blandt andet triangle badetøj, i form af trekantsbikinier, samt bandeau og halterneck bikinitoppe. Foretrækker du en bikinioverdel med eller uden bøjle og med eller uden vattering, kan du finde det hos Wunderwear. Bikiniunderdele finder du ligeledes i forskellige modeller. Uanset om du er til hipters, g-streng, slip eller en klassisk tai-trusse, finder du det i vores sortiment. Shop din bikini online hos Wunderwear og brug den på stranden eller ved poolen.


Det er godt at vide, hvad der passer til din kropsform


Wunderwear hjælper dig med at fremhæve det, som du ønsker, der skal være fokus på. Det handler om kropsflatterende snit og god pasform, men hvilken kropstype er du? Læs mere nedenfor, og Wunderwear vil guide dig til valget af badetøj.

Er din underkrop smallere end din overkrop?

En fyldig barm og brede skuldre, men du ønsker mere volumen på bagdelen eller hofterne? Din talje er muligvis slank, men den er svær at definere. Det handler om at skabe en fin balance mellem top og bund, hvilket kan skabes ved at fremhæve din overkrop, og flytte fokus væk fra din underkrop eller skabe en illusion om bredere hofter. Prøv en bikinioverdel/badedragt, der opdeler dine skuldre. En god bred strop fungerer godt uanset, om det er klassiske stropper eller halterneck. Vælg gerne en underdel eller badedragt med en høj benskæring, der skaber en illusion af bredere hofter, eller en model med bindebånd eller dekoration i siderne, der kan skabe fylde. En anden løsning er at vælge en bikini med nederdel eller en badedragt med skørt, der kan skabe volumen.

Har du en spinkel krop?

Og vil du omfavne illusionen om former? Smalle skuldre, smalle hofter og en lille barm har visse udfordringer – præcis som alle andre kropsformer har det. Du kan bære både trekants-, bandeau- og push up-toppe og badedragter uden at skulle tænke på ekstra støtte til barmen. Du kan vælge en bikini med indlæg eller push-up, der visuelt giver brystet ekstra fylde, eller en halterneck, der løfter og samler barmen – gerne kombineret med flæser og stærke farver og mønstre, der bidrager til illusionen og volumen. Lavtsiddende bikinitrusser med bindebånd på hofternen skaber blikfang, og får dine hofter til at syne større. Gå efter alt fra flæser og bindebånd til brede kanter, hvad angår bikini eller badedragt. Vælg gerne badetøj, hvor stropperne skal bindes i nakken, der giver illusionen af bredere skuldre.

Du har en rund mave og bløde former?

Dine hofter og skuldre har samme bredde, din overkrop er kort, og så er maven måske større end barmen. Du skal huske at elske din mave, men vi kender alle følelsen af at fjerne fokus og få opmærksomhed på andre kropsdele herunder barmen eller benene. Vælg en bikiniunderdel eller badedragt med draperinger, mønstre, farver eller asymmetriske designs. En højtaljet underdel støtter maven og føles opstrammende. Du kan også markere din numse ved at vælge en underdel med korte ben. Alternativt kan du gå efter en bikinitrusse, der skærer højt, og får lårene til at syne slankere og benene længere. Husk at prioritere en god bikinitop med bøjle eller formstøbte skåle, der giver støtte og fremhæver den fyldige barm.

En smal talje, brede skuldre og endnu bredere hofter?

Sådan fremhæver du de dele af kroppen, der skal være fokus på. Husk, at der er forskel på om du er petit eller plus size. Du kan med fordel øge fokus på de bløde former, på taljen eller dine ben. Hvis du ønsker fokus på din talje eller ben, så skal du hoppe i en bikini underdel, der er højtaljet med høje benskæringer. Du kan med fordel også vælge at fremhæve din barm. Er du en petit udgave vil en klassisk trekantstop med halterneck opdele dine skuldre, der vil syne smallere, og skabe fokus på barmen. Er du lidt større og fyldigere er det vigtigt at vælge en overdel med god støtte. Her er trekantsbikinien ikke det bedste valg. Prøv i stedet en halterneck eller en klassisk bhmodel med brede stropper og bøjle, som giver støtte.


Din krop har cirka samme bredde fra skuldre til hofter?

Vi vil anbefale at have fokus på at fremhæve, fremfor at skjule, for der er intet at skjule. Lad taljen blive defineret, og skab et mere feminint udtryk. Vælg gerne badetøj i smukke farver, mønstre og linjer eller skæringer. Du kan med fordel vælge en bikini med fokus på både overdel og underdel, der fremhæver illusionen om en talje. Fokus og volumen skabes med flæser, mønstre, print og farver, og er en chik afledningsmanøvre. En badedragt med detaljer på maven, som huller, mønstre og bånd, kan også være en fordel. Vælg badetøj med klassiske stropper, der vil opdele brede skuldre - vælg derfor ikke badetøj, der skal bindes i nakken.


Har du smalle skuldre og talje, men fyldige hofter og lår?

Du har eventuelt en lille barm, i hvert fald synes den lille, fordi hofterne tager fokus fra overkroppens attributter. Fremhæv barmen og de smalle skuldre ved at skabe en illusion af mindre hofter og lår. Vælg en overdel med farver, flæser eller print, så den larmer mere visuelt og tiltrækker opmærksomhed. Fokus på overkroppen kan skabes med en stropløs bandeau-top i både bikinitop eller badedragt. Bandeauskæringen får dine skuldre til at syne bredere. Flyt fokus væk fra hofter og lår ved at vælge en ensfarvet og mørk underdel. Vi vil anbefale at vælge en trusse med høj benskæring, og eventuelt også en højtaljet model. Det får dine ben til at syne længere og leder opmærksomheden væk fra dine hofter. Lodrette striber og mønstre kan også give en visuel smallere bagdel.


Bikinioverdele


Halterneck | Bandeau | Trekantsbikini | Fuldskål - til den større barm | Bikini med eller uden bøjlerPopulære mærker indenfor badetøj


Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Marie Jo, Missya, Wiki, Saltabad, Femilet, og PrimadonnaHar du brug for hjælp til valg af bikini?

Det kan være en udfordring at finde den rigtige bikini eller badedragt, hvor man ikke går på kompromis med hverken pasform, støtte eller design. Har du brug for kompetent vejledning, står vi klar til at hjælpe dig, og får du bestilt en forkert størrelse, bytter vi den gratis i en af vores butikker. Se butikkernes udvalg på wunderwear.dk - her på siden.