Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Lingeri

Lingeri

Smukt lingeri og undertøj hos Wunderwear. Du finder et stort udvalg af lingeri fra forskellige danske og internationale mærker, såsom Triumph, PrimaDonna, Marie Jo, Calvin Klein, Femilet og Chantelle. Vi har alt fra klassisk, feminint eller forførende og sexet lingeri og praktisk undertøj til elegante bodystockings og shapewear, der udglatter og skaber en smuk silhuette. Køb dit nye favoritundertøj online på webshoppen eller se udvalget i din lokale butik. Udvalget varierer på tværs af kædens butikker. Brug filtret "butik", hvis du vil se et udvalg af butikkernes lokale sortimenter og kontakt endelig din favoritbutik, hvis du gerne vil have en vare bestilt hjem.
< 1 2 3 4 5 6 71 72 73 74 75 >
< 1 2 3 4 5 6 71 72 73 74 75 >

Hos Wunderwear finder du et bredt udvalg af lingeri og undertøj, nattøj, badetøj, strømper og sportstøj fra 60 forskellige og populære danske og internationale mærker heriblandt Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Femilet, Chantelle, Triumph, Passionata, Marie Jo, Primadonna, Primadonna Twist, Falke, Wolford, Decoy, Mey, Maidenform, Sloggi, Lady Avenue, Empreinte, mf. I sortimentet finder du lingeri til piger, kvinder og damer i alle aldre og med alle kropstyper. Hos Wunderwear har vi lingeri og undertøj til enhver smag, hvad end du er til det klassiske, feminine, forførende, sexede eller retro look. Shop online eller hos din lokale Wunderwear butik – se butiksoversigten her.

Wunderwear tilbyder et stort udvalg af bh'er til piger, kvinder og damer i alle størrelser, modeller og farver – find bh'er til den store barm og store størrelser, hvor fuldskålsbh'en giver optimal større og support til barmen, hvor vi tilbyder bh'er fra A til I-skål, J-skål, K-skål og L-skål. Eller en komfortabel T-shirtbh, som du kan bruge til hverdag, med eller uden ekstra vattering. Du finder desuden et stort udvalg af special bh'er til særlige behov, alt efter, om det er en protesebh, ammebh og komfortbh eller om det er en sportsbh til løbeturen, yogatimen, fitness eller en anden sport. Se det store udvalg af undertøj herunder undertrøjer, underbukser, T-shirts, toppe og lange underbukser eller leggings på wunderwear.dk. Du finder undertøj i materialerne bomuld, uld, silke, bambus eller mikrofiber. Hos Wunderwear får du personlig og ærlig rådgivning. Vores lingerieksperter står klar til at hjælpe dig med at finde den mest velsiddende, støttende og komfortable bh til netop dig.

Uanset anledningen, kan du finde passende lingeri hos Wunderwear. Skal du giftes, kan du finde smukt brudelingeri til dit bryllup. Du finder blandt andet det klassiske hvide bryllupsundertøj med hofteholder og selvsiddende strømper. Har du fundet drømmekjolen, hvor du har bar ryg eller skuldre, finder du hos Wunderwear et stort udvalg af stropløse, selvsiddende og selvklæbende bh'er. Sortimentet indeholder også brysttape, fashion tape, dobbeltklæbende tape, nipple covers, brystløft, mm., så du undgår synlige stropper og lukningen på ryggen.

Lingeriet hos Wunderwear har ligeledes et bredt udvalg af trusser, som du kan mixe og matche med lige den bh, du ønsker. Du finder blandt andet de almindelige tai-, hipster- og maxitrusser. Sortimentet byder også på et stort udvalg af string- og brazilian trusser, uanset om du er til micro string, hipsterstring eller en almindelig thong. Hos Wunderwear finder du trusser i mange forskellige materialer. Er du til det feminine look, kan du finde smukke blondetrusser og satintrusser, og er du mere til det praktiske undertøj i naturlige materialer, har vi et bredt udvalg af bomuld-, uld og silketrusser. Har du brug for sømløse trusser til et kropsnært outfit? Prøv Calvin Kleins Invisible trusser, Chantelles Soft Strecth eller Triumphs Micro serie, som er en seamless trusse, hvor trussen bliver usynlig under tætsiddende kjoler, nederle eller bukser.

Vil du forkæle dig selv med eksklusivt lingeri, byder Wunderwears sortiment på både forførende rødt undertøj, corsager, suspender og hofteholdere. Du kan shoppe dit lingeri online på her på wunderwear.dk eller i en af Wunderwears fysiske lingeributikker, som du finder i hele landet. Har du brug for vejledning tilbyder vores butikker personlig lingerifitting og styling, hvor du kan få hjælp og rådgivning til at finde lingeri, der passer til dig og din krop.Se hele Wunderwears udvalg af lingeri her på siden.

Hvilket lingeri passer dig?

Wunderwears bh-styleguide En velsiddende bh former og støtter din barm, men der er forskel på, hvordan din barm og dit overtøj tager sig ud alt efter hvilken bh, du bruger. I praksis er der mange flere funktioner ved de enkelte bh'er, som går på tværs af vores kategorier. Læs mere om de særlige funktioner ved hver bh på de individuelle produktsider. Er du i tvivl om din størrelse eller hvilken pasform, der vil klæde dig, er vi klar til at hjælpe dig i prøverummet.

Se Wunderwears råd, guides og inspiration nedenfor:

Hvor skal man købe lingeri og undertøj?

36 steder i Danmark kan du købe lingeri hos Wunderwear eller online på Wunderwear.dk. Se butiksoversigten her. Forkæl dig selv eller en du holder med lækkert lingeri, nattøj badetøj og strømper. Vi har samlet et stort udvalg af kvalitetsprodukter til kvinder i alle aldre og med forskellige behov og ønsker. Har du brug for hjælp eller inspiration til at finde de rette pasformer, størrelser og designs, står vi klar med målebånd og personlig rådgivning i butik og i chat på Wunderwear.dk. Vi glæder os til at se dig.