Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Lingeri

Lingeri

I Wunderwear finder du et stort udvalg af lingeri fra 40 forskellige danske og internationale mærker, såsom Triumph, PrimaDonna, Marie Jo og Calvin Klein. Vi har alt fra klassisk, feminint eller forførende lingeri og praktisk undertøj til elegante bodystockings og shapewear, der udglatter og skaber en smuk silhuette. Køb dit nye favoritundertøj online på webshoppen eller se udvalget i din lokale butik. Udvalget varierer på tværs af kædens butikker. Brug filtret "butik", hvis du vil se et udvalg af butikkernes lokale sortimenter og kontakt endelig din favoritbutik, hvis du gerne vil have en vare bestilt hjem.
< 1 2 3 4 5 6 70 71 72 73 74 >
< 1 2 3 4 5 6 70 71 72 73 74 >

Hos Wunderwear finder du et bredt udvalg af lingeri og undertøj, nattøj, badetøj, strømper og sportstøj fra 60 forskellige og populære danske og internationale mærker heriblandt Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Femilet, Chantelle, Triumph, Passionata, Marie Jo, Primadonna, Primadonna Twist, Falke, Wolford, Decoy, Mey, Maidenform, Sloggi, Lady Avenue, Empreinte, mf. I sortimentet finder du lingeri til piger, kvinder og damer i alle aldre og med alle kropstyper. Hos Wunderwear har vi lingeri og undertøj til enhver smag, hvad end du er til det klassiske, feminine, forførende, sexede eller retro look. Shop online eller hos din lokale Wunderwear butik – se butiksoversigten her.

Wunderwear tilbyder et stort udvalg af bh'er til piger, kvinder og damer i alle størrelser, modeller og farver – find bh'er til den store barm, hvor fuldskålsbh'en giver optimal større og support til barmen, hvor vi tilbyder bh'er fra A til L-skål. Eller en komfortabel T-shirtbh, som du kan bruge til hverdag, med eller uden ekstra vattering. Du finder desuden et stort udvalg af special bh'er til særlige behov, alt efter, om det er en protesebh, ammebh og komfortbh eller om det er en sportsbh til løbeturen, yogatimen, fitness eller en anden sport. Hos Wunderwear får du personlig og ærlig rådgivning. Vores lingerieksperter står klar til at hjælpe dig med at finde den mest velsiddende, støttende og komfortable bh til netop dig.

Uanset anledningen, kan du finde passende lingeri hos Wunderwear. Skal du giftes, kan du finde smukt brudelingeri til dit bryllup. Du finder blandt andet det klassiske hvide bryllupsundertøj med hofteholder og selvsiddende strømper. Har du fundet drømmekjolen, hvor du har bar ryg eller skuldre, finder du hos Wunderwear et stort udvalg af stropløse, selvsiddende og selvklæbende bh'er. Sortimentet indeholder også brysttape, fashion tape, dobbeltklæbende tape, nipple covers, brystløft, mm., så du undgår synlige stropper og lukningen på ryggen.

Wunderwear har ligeledes et bredt udvalg af trusser, som du kan mixe og matche med lige den bh, du ønsker. Du finder blandt andet de almindelige tai-, hipster- og maxitrusser. Sortimentet byder også på et stort udvalg af string- og brazilian trusser, uanset om du er til micro string, hipsterstring eller en almindelig thong. Hos Wunderwear finder du trusser i mange forskellige materialer. Er du til det feminine look, kan du finde smukke blondetrusser og satintrusser, og er du mere til det praktiske undertøj i naturlige materialer, har vi et bredt udvalg af bomuld-, uld og silketrusser. Har du brug for sømløse trusser til et kropsnært outfit? Prøv Calvin Kleins Invisible trusser, Chantelles Soft Strecth eller Triumphs Micro serie, som er en seamless trusse, hvor trussen bliver usynlig under tætsiddende kjoler, nederle eller bukser.

Vil du forkæle dig selv med eksklusivt lingeri, byder Wunderwears sortiment på både forførende rødt undertøj, corsager, suspender og hofteholdere. Du kan shoppe dit lingeri online på her på wunderwear.dk eller i en af Wunderwears fysiske lingeributikker, som du finder i hele landet. Har du brug for vejledning tilbyder vores butikker personlig lingerifitting og styling, hvor du kan få hjælp og rådgivning til at finde lingeri, der passer til dig og din krop.Se hele Wunderwears udvalg af lingeri her på siden.

Se Wunderwears råd, guides og inspiration nedenfor: