Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer

Nattøj & homewear

I Wunderwear finder du et stort udvalg af homewear. Vi har nattøj og loungewear i gode kvaliteter og forskellige prisklasser. Er du på udkig efter en blød og vamset kåbe, en fin og forførende silkenatkjole eller et par behagelige hyggebukser at vandre rundt i derhjemme, finder du det her. Find bl.a. klassiske logo t-shirts, toppe og sporty leggings fra Calvin Klein og Tommy Hilfiger eller behagligt nattøj fra Femilet, Missya, Triumph, Lady Avenue, Rayville, og Lauren by Ralph Lauren.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 19 20 21 22 23 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 19 20 21 22 23 >

Nattøj og loungewear til alle kvinder


Hos Wunderwear finder du et stort udvalg af nattøj og homewear. I vores sortiment finder du pyjamas/loungewear, natkjoler/chemiser/camisoledragter, natskjorter/big shirts, kåber, underkjoler/negligé samt tilbehør fra populære mærker som Nanso, Lady Avenue, Calida, Calvin Klein, Femilet, Marie Jo, Mey, Tommy Hilfiger og Triumph. I Wunderwears sortiment finder du nattøj og homewear til piger, kvinder og damer i alle aldre og til alle kropstyper. Shop online eller hos din lokale Wunderwear butik – se butiksoversigten her.

Nattøj er ikke blot nattøj, og derfor har vi nattøj til enhver smag – uanset om du er på udkig efter en pyjamas, silke natkjole, natskjorte, underkjole, hyggedragt, hyggetøj eller en top med tilhørende shorts. Fælles for vores nattøj og homewear er, at det skal være komfortabelt og dejligt at sove i. Hos Wunderwear har du mulighed for at finde moderigtigt og samtidig komfortabelt nattøj - uanset om du bare skal gå rundt i det derhjemme eller forføre din partner med sexet nattøj eller natkjole.

Hos Wunderwear finder du alt fra fint silke nattøj, hvis du ønsker et mere elegant look til en blød, til vamset kåber eller behagelige hyggebukser, som du kan gå rundt i derhjemme efter en lang arbejdsdag. Vores nattøj og homewear er fremstillet i lækre materialer og gode kvaliteter fra de bedste og førende brands.Nattøj efter årstid: Sommer eller vinter


Dit nattøj bør variere alt efter hvilken årstid det er. Vi anbefaler at have flere sæt at skifte imellem, så du har en blød og varm pyjamas i uld, bomuld eller silke til de kolde vintermåneder, og en tynd top og shorts, underkjole eller natkjole gerne i silke, modal eller bambus til de varme sommermåneder. Vores nattøj og homewear er fremstillet i lækre materialer som silke, flonel, bomuld, modal, satin, polyestersatin, uld og bambus, læs meget mere om materialernes egenskaber her.


Materialernes egenskaber


Silke

Silke er temperatur-regulerende, hvilket betyder at silke varmer på kolde dage og køler på varme dage. Så du kan med fordel købe nattøj eller homewear i naturlig silke, da du kan iføre dig det året rundt.

Uld

Uld kan absorbere op til 35% fugt uden at det føles fugtigt at bære og isolerer helt fantastisk. Det er derfor perfekt at iføre sig i de kolde vintermåneder enten i form af nattøj eller undertøj. Produkter der indeholder en kombination af uld og silke vil den få den egenskab, at det bliver temperatur-regulerende. Det betyder, at det kan varme på kolde dage og køle på varme dage. Det er vigtigt at følge vaskeanvisningerne for uldprodukter og at anvende vaskemiddel beregnet til uld. Du kan med fordel lufte dine uldprodukter i stedet for at vaske på det, da uld er selvrensende.

Bambus

Hvis du har sensitiv hud eller allergikere, kan det være en fordel at vælge tøj lavet af bambusfibre, da bambusfibre har antibakterielle egenskaber. Desuden kan tøj lavet af bambus føles køligere, når det er varmt og omvendt.

Modal

Tøj lavet i modal er fordelagtig at have, hvis du ønsker åndbart og hurtigtørrende tøj. Dertil kan modal have en kølende effekt, og samtidig er det meget vandabsorberende – hvilket kan være til gavn for dig, hvis du har tendens til at svede.


Få hjælp til at finde det rette nattøj


Hos Wunderwear får du personlig og ærlig rådgivning. Vores lingerieksperter står klar til at hjælpe dig med at finde lige den pyjamas, underkjole, natskjorte, natkjole eller kåbe, som du står og mangler.

Se hele Wunderwear butikkernes brede sortiment af pyjamas/loungewear, natkjoler/chemiser/camisoledragter, natskjorter/big shirts, kåber, underkjoler/negligé samt tilbehør, som du helt sikkert vil elske at have på.