Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer

Sport

Dyrker du motion, så har du helt sikkert brug for en god sportsbh, der støtter og holder din barm på plads. I Wunderwear finder du et godt udvalg af sportsbh'er med forskelligt hold til din barm og sportstøj herunder shorts, tights, træningsbukser eller yogabukser. På wunderwear.dk finder du sportsbh'er og træningstøj til både yoga, løb og dans, Under sport og træning bevæges barmen på forskellig vis, og det er derfor en god idé, at vælge en sportsbh, som matcher den type sport, du dyrker.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 >
< 1 >

Sportstøj og sportsbh'er hos Wunderwear


Hos Wunderwear finder du et bredt udvalg af sportsbh'er fra flere populære mærker, som Shock Absorber, Anita, Calvin Klein Performance, Triumph mf. Wunderwear vejleder og rådgiver i sportsbh'er til den træningsform du dyrker, uanset om det er intensiv træning eller lettere træning. Barmen brug for god støtte og support, hvis du dyrker motion og her vil en almindelig lingeribh ikke støtte nok til aktive bevægelser. Wunderwear har sportsbh'er til alt fra fitness, dans, løb, crossfit, yoga, håndbold, fodbold, mm.

I Wunderwears sortiment finder du sportsbh'er med meget støtte og support til barmen uanset størrelse, og sportsbh'er med eller uden vattering. Sortimentet indebærer også sportsbh'er, som er lavet i funktionelle, åndbare og svedtransporterende bomuldsmikrofibre. Ønsker du en sportsbh med et sportsligt look, eller ønsker du en klassisk sportsbh med et enkelt design, kan du finde det i Wunderwears sortiment. Wunderwears sortiment byder på sportsbh'er til både små og store barme. Du har altså mulighed for at finde den bedste sportsbh til dig med optimal pasform. Shop sportsbh'er i flere forskellige farver, modeller og med flere funktioner heriblandt bryderryg, frontluk, dobbelt forring eller sømløse afslutning. Shop online på wunderwear.dk eller hos din lokale Wunderwear butik. Se alleWunderwear butikkernes udvalg af sportsbh'er og sportstøj her på siden.


Shock Absorber


Shock Absorber laver sportsbh'er, der støtter og holder dine fortrin på plads, når du er aktiv. Som navnet antyder, hjælper sportsbh'en med at mindske barmes bevægelse under motion, så du uden gener kan koncentrere dig om at være aktiv. Sportsbh'en fra Shock Absorber velegnet til løb er lavet i en fugtregulerende og åndbar kvalitet med blød, sømløs foring, der gør sportsbh'en utrolig komfortabel at bære. Mærket har udviklet Infinity-8 supportsystem, der forhindrer barmens ottetals bevægelser under løb.