Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Trusser

Trusser

I Wunderwear har vi samlet et stort udvalg af trusser fra danske og internationale lingerimærker som Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Triumph, Sloggi, Femilet, Chantelle, Aubade og Missya. Vores trusseudvalg dækker alt fra hipster, string, tai og maxi trusser til smukke blondetrusser, forførende snoretrusser og praktiske bomuldstrusser. Vi har bl.a. et stort udvalg af Calvin Klein trusser med og uden logokanter.
< 1 2 3 4 5 6 36 37 38 39 40 >
< 1 2 3 4 5 6 36 37 38 39 40 >


Hos Wunderwear finder du et bredt udvalg af trusser. Wunderwears sortiment byder på trusser fra flere forskellige mærker. Sortimentet byder på alt fra taitrusser, stringtrusser, tangatrusser, hipstertrusser til maxitrusser. Vi har trusser, matcher ethvert outfit, så du kan opnå det perfekte look. Ønsker du feminine blonde trusse eller trusser med flotte mønstre? Eller er du på udkig efter en seamless bomulds- eller mikrofibertrusser, der er ideel under tætsiddende tøj, så kan du finde det hos Wunderwear. Hos Wunderwear finder du trusser i lækre komfortable materialer, med en god pasform. Se hele Wunderwears udvalg af trusser her på siden.

Taitrussen er et populært valg, som dækker meget af ballen, og har et lige snit langs ballerne. Taitrussen har en høj benudskæring, hvilket får dine ben til at syne længere. Taitrussen skærer oftest midt på hoften og har en god og behagelig pasform.

Stringtrussen er den mindst dækkende trusse efterfulgt af tangatrussen, da den afslører hele ballen. Stringtrussen går også under navnene tangatrusse, g-streng, t-string og thong. Stringtrussen er god under tætsiddende tøj, da den ikke giver synlige buler og kanter gennem tøjet.

Hipstertrussen er ofte designet med en lav talje og et snit der afslører den nederste del af ballen. Hos Wunderwear finder du både den klassiske hipster trusse, du finder også den højtaljede hipstertrusse, samt shortsmodellen der dækker hele ballen.

Maxitrussen kan minde om den klassiske taimodel, men maxitrussen er skåret højere i taljen. Maxitrussen kan have en høj eller en lav benudskæring.