Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
  • FRI FRAGT OG RETUR TIL GLS PAKKESHOP OG ERHVERVSADR. VED KØB OVER 500,-
  • BYT OG AFHENT DINE VARER I ALLE WUNDERWEAR BUTIKKER
    - GRATIS

PAS GODT PÅ DIT LINGERI


Det meste lingeri er fint og sart i forhold til vask og tørring.
Vi har samlet et par tips til dig, så du kan bevare dit lingeri pænt i længere tid.

VASKEANVISNING

Læs altid vaskeanvisningen i lingeriet og følg denne.

WUNDERWEARS ANBEFALING

Vi anbefaler, at du vasker dit lingeri i hånden, da produkterne er følsomme over for maskinvask. Det gælder især bøjlebh'er, da det materiale, som bøjlerne er lavet af ikke tåler maskinvask. Bøjlerne kan ændre form eller krybe ud af bh'en.

VASK I MASKINE

Vasker du alligevel dit lingeri i maskine, anbefaler vi, at du bruger en vaskepose og undgår alt for høje temperatruer. Særligt hvis du vasker blondelingeri. De fine blonder bliver hårde/ stive af det varme vand og vil derved føles mindre behagelige mod huden.

VASK I HÅNDEN

Lad ikke bh'en ligge i blød for længe. Enderne på bøjlerne løsner sig, når de ligger i blød for længe, og de skarpe kanter kan skade stoffet og irritere dig næste gang, du tager bh'en på.

HVIDT LINGERI & VASKEMIDDEL

Vask hvidt undertøj med vaskemiddel til kulørt tøj, Stoffet er oftest farvet hvidt, og når du vasker dit hvide lingeri med vaskemiddel til hvidvask (som indeholder blegemiddel), vil du over tid blege den hvide farve væk og i stedet ende med gråt lingeri.

FARVET LINGERI

Farvet lingeri skal ligeledes vaskes med vaskemiddel til kulørt vask, og anvend gerne et specielt vaskemiddel til håndvask som er mere skånsomt mod lingeriet og huden.

ULD OG SILKE

Tjek om lingeriet indeholder materialer/ stoffer, som kræver særlige vaskemidler. Vask altid uld- og silkeprodukter med sæber særligt udviklet hertil. Så holder du dine favoritter pænere i længere tid.

SKYLLEMIDDEL OG ELASTAN

Vær sparsom med skyllemiddel når du vasker lingeri, der indeholder elastan. Ved overdosering kan elastantrådene forstørres og stoffets evne til at strække sig formindskes.

ANVEND ALDRIG SKYLLEMIDDEL TIL DETTE

Anvend aldrig skyllemiddel til lingeri, der indeholder microfiber. Skyllemidlet mindsker materialets evne til at ånde.

UNDERTØJ I ULD

Uldundertrøjer kan med fordel (for at undgå slidtage fra vask) renses med damp ind i mellem vaske. Du kan f.eks. hænge undertrøjen på en bøjle tæt ved bruseren, når du går i bad, og dampen hjælper dermed til at friske undertøjet op.

VRID IKKE LINGERI & UNDERTØJ

Undgå helst at vride dit lingeri, når det er vasket og skal til tørre. Klem forsigtigt vandet ud af produkterne, så lingeriet beholder sin form og bøjlerne ikke skævvrides.
VASKETIPS

Øvrige fif


Opbevar gerne bh'er i en skuffe eller kurv, hvor der er plads til at lægge bh'erne i række efter hinanden uden at bøje skålene. På den måde undgår du, at bh'erne tvinges ud af form eller vikles ind i hinanden. For ekstra forkælelse kan du lægge en lille duftpose ned ved lingeriet, så det altid dufter skønt, når du tager det på.

Øvrige fif


Opbevar gerne bh'er i en skuffe eller kurv, hvor der er plads til at lægge bh'erne i række efter hinanden uden at bøje skålene. På den måde undgår du, at bh'erne tvinges ud af form eller vikles ind i hinanden. For ekstra forkælelse kan du lægge en lille duftpose ned ved lingeriet, så det altid dufter skønt, når du tager det på.