Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer

Empreinte

Empreinte er et fransk lingeribrand, hvor fokus er lingeri til kvinder med en større barm. Empreintes designs er præget af blonder og følelsen af lethed. Den franske elegance kendetegnes ved at kombinere komfort og overtruffen støtte, med et æstetisk appel. Med Empreinte er du derfor altid garanteret god komfort og støtte, da alle deres designs er skabt med kvinden i tankerne. Empreinte producerer deres undertøj af luksus materialer og med gode pasformer.
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Empreinte lingeri og undertøj på Wunderwear.dk


Empreinte er et fransk lingeribrand, skabt i 1946, som siden da, haft fokus på at give kvinder selvtillid gennem deres lingeri.Empreinte lingeri er designet til kvinder med en større barm.Empreinte mener at alle kvinder har ret til at føle sig smukke. Deres designs er derfor præget af blonder og følelsen af lethed, som skal give kvinden selvtillid og frihed til at være sig selv.Den franske elegance kendetegnes ved at kombinere komfort og overtruffen støtte, med et æstetisk appel. Med Empreinte er du derfor altid garanteret god komfort og støtte, da alle deres designs er skabt med kvinden i tankerne.Empreinte producerer deres undertøj af luksus materialer og med gode pasformer.Deres designs er rettet mod den moderne kvinde der ønske et yngre, mere sofistikeret look.

Se hele Empreinte's udvalg her.


Stort udvalg af Empreinte bh'er


Wunderwear tilbyder et bredt udvalg af Empreinte bh'er.Empriente bh'er er præget af et elegant design, med fine detaljer.Er du til den klassiske fuldskåls bh, finder du Empreinte bh'er med hjerteformede skåle uden vattering, og en smuk all-over blonde. Du kan også finde balconette bh'er med fine mønstre.Hos Wunderwear finder du også bh'er med trekvartskåle, som giver en flot og centeret barm.Empreinte bh'er støtter barmen med en god pasform og behageligt materiale.

Se Empreinte's udvalg af bh'er her.


Smukke Empreinte trusser


Hos Wunderwear finder du et bredt udvalg af Empreinte trusser. Empreinte's trusser er ligesom deres bh'er, præget af et elegant design med fine detaljer. Hos Wunderwear finder du matchende Empreinte trusser til din Empreinte bh. Empreinte tilbyder den klassiske taitrusse, stringtrusse og hipstertrusse.Den klassiske taitrusse kan du finde i høj- og lavtaljet, og med attraktive blonder. Den elegante stringtrusse finder du også med fine detaljer og diskrete blonder.Hipstertrussen findes også i flere modeller, med smukke variationer af blonde.

Se hele Empreinte's udvalg af trusser her.