Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Simone Pérèle

Simone Pérèle

Fransk elegance, bløde blonder og innovative materialer. Simone Pérèle forener komfort og smukt design. Visionen bag mærket er simpel: lingeriet skal hjælpe kvinder til at føle sig godt tilpas i hverdagen. Simone Pérèle har udviklet et særligt spacermateriale, som får bh'erne til at tilpasse sig kroppens temperatur og derved føles ekstra behagelige at have på.


Simone Pérèle er særlig kendt for deres eksklusive kollektioner og serier lavet i åndbare materialer også kaldt for spacer, den føles som smør at have på kroppen efter et par minutter. De fleste kunder skal en enkelt størrelse ned i Simone Pérèle da det er lidt større i omkredsen og dybere i skålen end de fleste andre mærker du finder hos Wunderwear. Simone Pérèle findes i skålstørrelser fra A- til G-skål, konstrueret i de fineste, delikate franske blonder. Hos Wunderwear er de bedst solgte serier fra Simone Pérèle, Caresse, som er lavet i et lækkert åndbart materiale, hvor der er indlagt aloe vera i blonden og konstrueret sømløse skåle for at gøre den ekstra blød for brugeren. Serien Andora, som er lavet i et åndbart materiale i et enkelt design uden blonder, er en af klassiskerne fra Simone Pérèle.