Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer

Badetøj

Shop badetøj hos Wunderwear, hvor du finder et bredt og varieret sortiment bikiner, badedragter, tankinier, diverse strandkjoler og saroner til en vidunderlig dag på stranden eller ved poolen. Find farvestrålende og klassisk badetøj fra bl.a. Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Missya, Wiki, Saltabad, Femilet og Primadonna. Hos Wunderwear finder du badetøj med gode pasformer og støtte til både små og store barme.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 28 29 30 31 32 >
< 1 2 3 4 5 6 28 29 30 31 32 >

Badetøj til alle kvinder


Du finder et bredt udvalg af badetøj online på wunderwear.dk. Shop badetøj til en dag på stranden eller ved poolen, til badeferien eller solferien, eller måske er du vinterbader? Hos Wunderwear finder du badetøj fra mange populære mærker til enhver lejlighed. Chikke badetøjskollektioner fra populære mærker, der giver dig den samme gode følelse, som dit lingeri. Badetøj er nemlig ikke blot en beklædningsdel. Badetøjet er designet i samme kvalitet og med samme finesse for pasform og komfort, som lingeriet. Hos Wunderwear hylder og fremhæver vi kvindekroppen og din figur, hvor vores lingerieksperter formår at kombinere både stil og funktion til alle kvinder. Wunderwear's personale er eksperter på området, og står klar til at hjælpe dig med rådgivning og fitting af badetøj.


Bikini eller badedragt? Føl dig godt tilpas i dit badetøj.


Vi har badetøj til enhver smag - uanset om du er til bikini, tankini eller badedragt. Ønsker du et sporty, feminint eller elegant look kan Wunderwear matche dine ønsker. Sortimentet byder desuden både på eksklusivt såvel som billigere badetøj i trendy snit, tidens farver og fine prints. Dermed kan Wunderwear tilbyde badetøj med høj komfort, god støtte og pasformer, shape-effekt eller push up-effekt. Badetøjet er designet i samme kvalitet og med samme finesse for pasform og komfort, som lingeriet. Vi har et bredt udvalg i små og store størrelser og til både små og store barme. Når du shopper badetøj, skal du være opmærksom på, at badetøj gerne skal sidde stramt, da det udvider sig ved brug.Udvalget af badetøj hos Wunderwear


I sortimentet finder du flotte, stilfulde bikinier, badedragter, tankinier samt strandkjoler og saroner, og lad dig inspirere fra de nye kollektioner, der både giver en caribisk følelse eller en lækker junglefeber. Kollektionerne spænder fra levende, rige og farverige flæser og prints i varme, neutrale farver eller lyse neon-farver. Udvalget varierer hver sæson fra populære brands som Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Marie Jo, Missya, Wiki, Saltabad, Femilet, Triumph og Primadonna. Se hele Wunderwear's udvalg af badetøj her på siden.


Badetøj til den mindre eller større barm


Hvilke badetøjsmærker og pasformer egner sig bedst til den mindre barm?
Ønsker du at løfte barmen og få den til at synes større, vil en badedragt eller bikinioverdel med foring eller push-up være at foretrække. Denne funktion kan løfte den mindre barm, og dermed få barmen til at synes optisk større.

Hvilke badetøjsmærker og pasformer egner sig bedst til den større barm?
Trekvart- og fuldskåle i badedragter og bikinioverdele vil være at foretrække, hvis du har en større barm, der har brug for ekstra support og større. Flere mærker har specialiseret sig i optimal komfort ved en større barm fra E-skål til H-skål i disse modeller.


Disse mærker egner sig bedst til den mindre barm,


Marie Jo badetøj
Wiki badetøj
Calvin Klein badetøj
Simone Pérèle badetøj
Lise Charmel badetøj
Copenhagen Cartel badetøj
Maryan Mehlhorn badetøjDisse mærker egner sig bedst til den ungdommelige barm,


Har du en fyldig, fast og mindre barm vil mærkerne nedenfor være ideelle til dig:

Calvin Klein badetøj
Tommy Hilfiger badetøj
Chantelle badetøj
Femilet badetøj
Missya badetøj
Copenhagen Cartel badetøj
Esprit badetøj
Skiny badetøjDisse mærker egner sig bedst til den større barm,


PrimaDonna badetøj
Triumph badetøj
Saltabad badetøj
Wiki badetøj
Chantelle badetøj
Femilet badetøj
Simone Pérèle badetøj
Empreinte badetøj
Badetøj til brystopererede


Amoena er verdensførende i at støtte kvinders selvsikkerhed i forhold til at leve et aktivt liv efter en brystkræftdiagnose eller kvinder, der på anden måde er udfordret med hensyn til brystform. Komfortable og luksuriøse kollektioner af badetøj med dobbelte proteselommer, der holder svømmeprotesen godt på plads.

Amoena badetøj
Abecita badetøjEr du i tvivl om din størrelse i badetøj?


Hos Wunderwear får du kompetent vejledning til køb af badetøj både online og i vores butikker, hvor Wunderwear's personale står klar med gratis styling. Få hjælp til en personlig badetøjs-fitting hos din lokale Wunderwear butik.


Sådan passer du godt på dit badetøj med disse 10 gode råd


Du passer bedre på dit badetøj og giver det længere levetid, med disse gode råd.

1. Skyl altid badetøjet grundigt i lunkent vand, efter brug.
2. Pres forsigtig vandet ud, vrid aldrig badetøjet, da dette blot ødelægger elastanen i stoffet.
3. Brug vaskemiddel uden optisk hvidt og undgå skyllemiddel.
4. Håndvask badetøjet, men undgå iblødsætning.
5. Badetøj må ikke tørretumbles.
6. Badetøj hænges til tørre efter vask/brug, da materialerne eller kan blive jordslået eller mørne.
7. Farverne kan blege i klorvand og i sollys.
8. Undgå solcreme på badetøjet.
9. Vær forsigtig med ru bassinkanter, flise belagte bassinbunde og rutsjebaner, da dette kan rive de små fibre i stykker, og få stoffet til, at se fnuldret ud. Badetøjsmateriale er, som alleandre tekstiler, modtagelig for slid.
10. Vær opmærksom på at pallietter, perler og andet pynt er skrøbelig dekoration, som med tiden og brug, kan blegne og falde af.