Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Hos Wunderwear finder du special strømper i forskellige længder, tykkelser og farver. Vores special strømpesortiment består af kompressionsstrømper i både ankelkorte, knælange og helt lange modeller fra mærker som Falke, Wolford og ReflexWear.

Med kompressionsstrømper opnår du et bedre blodomløb i benene, da de lægger pres på vener og muskler i benene og dermed øger blodcirkulationen. De er velegnet til dig der står, sidder eller rejser meget. Har du dertil også brug for shape-up effekt til mave, numse og hofter samt vitaliserende støtte til benene, kan du også finde det hos os.

Hos Wunderwear finder du også diabetesstrømper fra ReflexWear, som er nogen af de mest avancerede diabetesstrømper på markedet. Strømperne består af specielt syntetisk garn, som hedder CelliantTM. Undersøgelser viser, at CelliantTM mindsker smerte, fremmer helingsprocesser og hjælper med at regulere kropstemperaturen. De revolutionerende fibre, som er vævet ind i strømperne, sørger for at øge blodcirkulationen og holde fødderne varme. De laver desuden ikke snæremærker og hæmmer ikke blodomløbet.

Se Wunderwears udvalg af kompressionsstrømper her på siden.