Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Badetøj

Badetøj

Shop badetøj hos Wunderwear, hvor du finder et bredt og varieret sortiment bikiner, badedragter, tankinier, diverse strandkjoler og saroner til en vidunderlig dag på stranden eller ved poolen. Find farvestrålende og klassisk badetøj fra bl.a. Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Missya, Seafolly, Wiki, Saltabad, Femilet og Primadonna. Hos Wunderwear finder du badetøj med gode pasformer og støtte til både små og store barme.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >

Føl dig godt tilpas i dit badetøj.

Chikke badetøjskollektioner fra populære mærker, der giver dig den samme gode følelse, som dit lingeri. Badetøj er nemlig ikke blot en beklædningsdel. Badetøjet er designet i samme kvalitet og med samme finesse for pasform og komfort, som lingeriet. Hos Wunderwear hylder og fremhæver vi kvindekroppen og din figur, hvor vores lingerieksperter formår at kombinere både stil og funktion til alle kvinder. Wunderwear's personale er eksperter på området, og står klar til at hjælpe dig med rådgivning og fitting.


Badetøj, bikinier og strandtøj til alle kvinderHvor går turen hen?

På wunderwear.dk finder du et bredt udvalg af badetøj til en dag på stranden eller ved poolen, på badeferien og solferien eller måske er du vinterbader? Hos Wunderwear finder du et bredt udvalg af badetøj fra forskellige mærker til enhver lejlighed. Vi har badetøj til enhver smag - uanset om du er til bikini, tankini eller badedragt. Ønsker du et sporty, feminint eller elegant look, finder du det hos Wunderwear. Sortimentet byder desuden både på eksklusivt såvel som billigere badetøj i trendy snit, tidens farver og fine prints. Wunderwear tilbyder badetøj med høj komfort, god støtte og pasformer, shape-effekt eller push up - Badetøjet er designet i samme kvalitet og med samme finesse for pasform og komfort, som lingeriet. Vi har et bredt udvalg i små og store størrelser og til både små og store barme. Når du shopper badetøj, skal du være opmærksom på, at badetøj gerne skal sidde stramt, da det udvider sig ved brug. Husk altid at skylle badetøjet op i koldt vand efter brug. Hos Wunderwear får du kompetent vejledning til køb af badetøj både online og i vores butikker, hvor Wunderwear's personale står klar med gratis styling. Få hjælp til en personlig badetøjs-fitting hos din lokale Wunderwear butik.


Udvalget af badetøj hos Wunderwear.

I sortimentet finder du flotte, stilfulde bikinier, badedragter, tankinier samt strandkjoler og saroner og lad dig inspirere fra de nye kollektioner, der både giver en caribisk følelse eller en lækker junglefeber. Kollektionerne spænder fra levende, rige og farverige flæser og prints i varme, neutrale farver eller lyse neon-farver. Udvalget varierer hver sæson fra populære brands som Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Marie Jo, Missya, Seafolly, Wiki, Saltabad, Femilet, Triumph og Primadonna. Se hele Wunderwear's udvalg af badetøj her på siden.