Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer

Strømper

I Wunderwear har vi et stort udvalg af kvalitetsstrømper fra bl.a. Falke, Wolford, Oroblu, Decoy og Hype The Detail. Vi har strømpebukser, knæstrømper og selvsiddende strømper i forskellige tykkelser, med og uden mønster. Du finder også et stort udvalg af almindelige hverdagssokker, strikkede sokker, footies og leggings.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 27 28 29 30 31 >
< 1 2 3 4 5 6 27 28 29 30 31 >

Alt i nylonstrømper, ankelstrømper og sneakerstrømper på Wunderwear.dk


Hos Wunderwear finder du et stort udvalg af strømper. I vores sortiment finder du nylonstrømper, strømpebukser og leggings, selvsiddende og overknee strømper, knæstrømper, ankelstrømper og sokker, footies og special strømper fra populære mærker som Falke, Wolford, Decoy, Oroblu, Dim, og Hype The Detail. I Wunderwears sortiment finder du strømper der både kan bruges til hverdag og til festlige lejligheder, eller hvis du bare vil pifte et outfit op. Vi har strømper til piger, kvinder og damer i alle aldre. Shop online eller hos din lokale Wunderwear butik – se butiksoversigten her.


Strømper med shape-effekt


Hos Wunderwear finder du komfortable, semi-transparente eller dækkende strømpebukser / nylonstrømper i flere forskellige denier med vitaliserende effekt til benene eller shape-effekt til lår, hofter, mave eller talje. Nylonstrømperne er lavet i en kvalitets synergy-tråd med diskret glans eller mat. Strømperne findes i med let eller meget effektiv shape-effekt til mave, numse og hofter samt vitaliserende støtte til ben.


Mønstrede strømper


Strømper er ikke bare strømper… I vores sortiment finder du strømper med striber, prikker, blonder, glimmer, dyreprint og andre fede mønstre – der er noget til enhver smag og anledning. Du kan desuden finde strømper med ekstra bred linning eller kantbånd for ekstra komfort, og strømper med "usynlig" eller åben tå, hvis du skal bruge dem i et par åbne sko. Uanset om du er på udkig efter glimmerstrømper, fiskenet strømper, uld strømpebukser, hyggesokker, yoga strømper, kompression sokker eller bare et par klassiske footies, så kan du finde det online hos Wunderwear eller i en af vores landsdækkende fysiske butikker.


Giv dine ben glød med nylonstrømper


Hos Wunderwear har vi fine og klassiske nylonstrømper i forskellige naturlige hudtoner, så du kan matche strømpen med din teint, og strømpen bliver næsten gennemsigtig og usynlig. Hvis du er mere til farver, kan du også finde strømper i farver som gul, rød, grøn, blå, sort og hvid. Vores strømper kan fås i både mat, shiny og skinnende modeller.


Hvad er denier?


Hos Wunderwear finder du strømper og strømpebukser i forskellige tykkelser og kvaliteter. Strømpens tykkelse bestemmes af, hvor mange denier strømper er lavet i – jo højere denier, desto kraftigere strømpe. Skal du bruge en tynd strømpe, som er nærmest eller mere transparant, så vil en strømpe i 8-40 denier være gode. Leder du efter en strømpe, hvor man kan skimte benet igennem til hverdagsbrug, kan du med fordel gå efter strømper i 40-60 denier. Hvis du ønsker en grov eller kraftig strømpe, skal du gå efter strømper i 60-100 denier, som dækker benene, og er god i vintermånederne.


Derfor er strømper lavet i nylon, uld eller bomuld


Vores strømper er fremstillet i lækre materialer som nylon, uld og bomuld, der ikke løber. Læs meget mere om materialernes egenskaber her.

Nylon:

Nylon er et syntetisk materiale, som har en god slidstyrke. Dertil er nylon kendt for at være elastisk og krøller ikke. Vær dog opmærksom på at nylon er følsomt over for varme, og derfor skal man hverken vaske eller stryge det ved høje temperaturer, da man kan risikere at det smelter. Husk derfor altid at følge vaskeanvisningen på dine strømper og strømpebukser.

Uld:

Strømper med uld er ideelle at bruge i de kolde vintermåneder, da de isolerer helt fantastisk og derfor kan holde dig varm. Uld kan absorbere op til 35% fugt uden at det føles fugtigt at bære. Det betyder, at produkter der indeholder uld, vil den få den egenskab at være temperaturtilpassende. Det vil sige, at det kan varme på kolde dage og køle på varme dage. Da uld er et naturligt materiale, vil det også være nemt for huden at ånde i det, da uld har en meget stor åndbarhed pga. af tusindvis af små luftlommer i tekstilet. Det er vigtigt at følge vaskeanvisningerne for uldprodukter og at anvende vaskemiddel beregnet til uld.

Bomuld:

Bomuld er det mest anvendte naturmateriale, blandet andet fordi det er et blødt og behageligt materiale. Bomuld er fugt absorberende, og derfor kan man ånde i tøj lavet af bomuld, hvilket gør det behageligt at have på. Desuden har bomuld den egenskab, at det holder dig kølig om sommeren og varm om vinteren.


Har du brug for hjælp til valg af strømper?


Hos Wunderwear får du personlig og ærlig rådgivning - både online og i vores fysiske butikker. Kontakt os via chat-funktionen eller besøg vores fysiske butikker. Vores lingerieksperter står klar til at hjælpe dig med at finde lige den strømpebuks, nylonstrømpe, selvsiddende strømpe, knæstrømpe eller special strømpe, som du står og mangler.

Se hele Wunderwear butikkernes brede sortiment af strømpebukser og leggings, selvsiddende og overknee strømper, knæstrømper, ankelstrømper og sokker, footies og special strømper i alle sæsonens farver, som du helt sikkert vil elske at have på.