Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Maidenform

Maidenform

Maidenform laver shapewear til hverdag og fest. Mærket har eksisteret siden 1922, og de mange års produktudvikling gør, at kollektionerne i dag er af høj kvalitet og komfort. Maidenform støtter, udglatter og former. Det er ikke en mirakelkur, men buler kan udglattes og dine former fremhæves med det rigtige shapewear.

Maidenform
Maidenform er en undertøjsvirksomhed, grundlagt i 1922. Maidenforms formål er, at hjælpe kvinder med at føle sig bedre tilpas, og se bedre ud i deres tøj. Maidenforms undertøj er designet til at komplementere din personlige stil, hvad enten du klæder dig på til arbejdet, weekend eller til specielle lejligheder. Maidenforms motto er "Det er hvad der er indenunder der tæller".

Se hele Maidenform's udvalg her.

Shapewear
Hos Wunderwear finder du Maidenform shapewear der støtter, udglatter og former. Maidenform er kendt for deres formende shapewear, samt gode pasform og komfort. Hos Wunderwear finder du shapewear body 'er, der giver shape effekt til mave og talje, vælger du en model med lange ben vil der også være shape effekt til lår. Du finder også højtaljet eller lavtaljet shortstrusser, med eller uden ben, der definere numse og talje. Hos Wunderwear kan du også finde komfortable taitrusser med høj talje, der giver shape effekt til maven. Leder du efter en underkjole eller en top med shape effekt til mave og talje, er dette også at finde på Wunderwear.dk. Undertøjet er lavet i formfast materiale, der former og holder inde. Materialerne er ligeledes åndbare, hvilket gør det let at have på under tøjet.

Se hele Maidenform's udvalg af shapewear her.