Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer

Lingeri

Smukt lingeri og undertøj hos Wunderwear. Du finder et stort udvalg af lingeri fra forskellige danske og internationale mærker, såsom Triumph, PrimaDonna, Marie Jo, Calvin Klein, Femilet og Chantelle. Vi har alt fra klassisk, feminint eller forførende og sexet lingeri og praktisk undertøj til elegante bodystockings og shapewear, der udglatter og skaber en smuk silhuette. Køb dit nye favoritundertøj online på webshoppen eller se udvalget i din lokale butik. Udvalget varierer på tværs af kædens butikker. Brug filtret "butik", hvis du vil se et udvalg af butikkernes lokale sortimenter og kontakt endelig din favoritbutik, hvis du gerne vil have en vare bestilt hjem.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 90 91 92 93 94 95 96 >
< 1 2 3 4 5 90 91 92 93 94 95 96 >

Lingeri og undertøj til kvinder – Wunderwear favner bredt.


Wunderwear tilbyder et stort og bredt udvalg af lingeri og undertøj til kvinder i alle aldre og med alle kropstyper. Wunderwear forhandler undertøj og lingeri fra over 60 forskellige og populære danske og internationale mærker. Hos Wunderwear har vi nøje udvalgt varer fra forskellige mærker for at dække enhvers behov og smag inden for lingeri og undertøj, uanset om du er til det klassiske, feminine, forførende, sexede, frække eller retro-look. Hos Wunderwear kan du derfor være sikker på at du finder lingeri af høj kvalitet og gode pasformer, så du kan føle dig godt tilpas hele dagene igennem. Hos Wunderwear finder du både lingeri og undertøj til hverdag og den specielle anledning.

"Lad det, der er under, gøre underværker for det, der er over"

To kvindekroppe er ikke ens og derfor har vi i Wunderwear nøje udvalgt lingeri og undertøj, som favner enhver pige, kvinde og dame. Hos Wunderwear finder du bh'er til den mindre og større barm, da vi tilbyder bh'er fra A-skål til K-skål og L-skål, og trusser fra størrelse 34 til 54. Hos Wunderwear har vi lingeri og undertøj til et hvert formål. Med et alsidigt udvalg af lingeri og undertøj har vi muligt for at tilbyde alt lige fra basis bh'er og trusser i sort og hvid, til lingeri designet i skønne farver med flotte blonder, broderinger og prints. Uanset om du ønsker lingeri der støtter, fremhæver eller får det til at syne mindre, så finder du lige netop dette i vores alsidig varesortiment, da vi godt ved at det er meget forskelligt hvad kvinder foretrækker at have på inderst inde. Se hele vores sortiment af lingeri og undertøj her på siden, så du kan bestille nyt hjem til lingeriskuffen. Vores sortiment bliver hele tiden opdateret med nye varer, så du altid har mulighed for at finde det mest moderne, smukkeste og behageligste lingeri og undertøj til kvinder hos Wunderwear. Du finder lingeri og undertøj fra mærker som Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Femilet, Chantelle, Triumph, Passionata, Marie Jo, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Mey, Maidenform, Sloggi, Empreinte og Lise Charmel.


Hvad er forskellen på undertøj og lingeri?


Undertøj er en overordnet/fælles betegnelse for det vi alle bærer under vores tøj. Lingeri er en type undertøj, som i dag er specifik til kvinder. Lingeriet er ofte designet med flotte og lækre detaljer som blonder, broderier og print. Lingeri kan være designet i tyndt, næsten gennemsigtigt, materiale som mesh eller blonde, eller være designet i opakt materiale, som polyester, silke eller bomuld. Lingeriet er særligt designet til få dig til at føle dig selvsikker, attraktiv, sexet og smuk. Med vores store sortiment af lingeri er der rig mulighed for at finde et komplet lingerisæt med bh, trusser og hofteholder. Du vil have rig mulighed for selv at sammensætte dine lækre lingerisæt, da mange af vores mærker og serier kommer i flere forskellige modeller og styles, så du netop kan finde det sæt du synes klæder dig bedst. Tip: Vi vil altid anbefale at man køber minimum to trusser til én bh – på den måde har du altid trusser der matcher bh'en, når de andre er til vask. I vores sortiment af lingeri finder du følgende kategorier: Bh'er, Special bh'er, Trusser, Undertøj, Bodystocking, Shapewear, Corsage/hofteholder, Underkjoler/Negligé, Sexet lingeri, Menstruationstrusse og Lingeri tilbehør. Undertøj anses ofte som en smule mere praktisk end lingeriet. I vores undertøjssortiment finder du alt tænkeligt du kan have under tøjet. Du finder undertrøjer, toppe, t-shirts, underbukser, short, trusser og leggings. Undertøj, laves modsat lingeri, i en del forskellige materialer, som har betydning for hvordan undertøjet arder sig og hvilke egenskaber det har. Hos Wunderwear forhandler vi undertøj i bomuld, viskose, modal, silke, uld og bambus. Fælles for materialerne er at de alle er naturligmaterialer, som derfor er mere åndbare, men de kan have forskellige egenskaber. Silke er temperaturregulerende, uld er fugtabsorberende og isolerende. Hvis uld er kombineret med silke, vil det desuden få den egenskab at det også er temperaturregulerende. Modal er åndbart og vandabsorberende, så den kan have en kølende effekt. Både bomuld og viskose er åndbart og føles dejligt blødt på kroppen. Bambus har antibakterielle egenskaber og er derfor et godt valg, hvis du har sensitiv hud eller er allergiker.


Find din bh-størrelse!


Inden du køber lingeri, er det vigtigt at du kender din korrekte bh-størrelse, for at finde det lingeri og bh-typer, der passer dig. Din bh-størrelse ændrer sig gennem livet med jævne mellemrum. Der er flere faktorer der kan spille ind, blandt andet vægtforøgelse, vægttab eller graviditet. Det kan betyde at din omkreds skal ændres, at du skal op i skålstørrelse eller ned, for at få en bh der er velsiddende, giver den optimale støttet og god komfort. Så tænker du nok: "Hvorfor er det vigtig at mit lingeri og undertøj passer korrekt?" eller "Hvordan ved jeg om min bh passer eller sidder rigtigt?". Det er kun omkring 25% af alle kvinder der rent faktisk bærer den rigtige bh-størrelse. Det er vigtigt at din bh passer korrekt ellers vil du opleve ubehag og gener. Den rigtige bh-størrelse vil både forbedre din holdning, få din talje til at syne smallere og dit tøj til at sidde bedre. Vi vil derfor anbefale at man fra tid til anden får en lingeri fitting og bliver målt. Besøg en af vores Wunderwear butikker og få en gratis og personlig lingerifitting. Du kan læse meget mere om vores lingeri styling lige her.Skulle du ikke lige have tid til at besøge en af vores butikker, så kommer her nogle tips til hvordan du kan sikre dig at din bh sidder korrekt.

1. Tjek at bh'en sidder forholdsvist stramt rundt om kroppen og i en lige linje hele vejen rundt. Det er omkredsen, som skal bære og støtte barmen – faktisk skal 80% af støtten og løftet kommer fra bh'ens omkreds.
2. Tjek at bøjlerne lægger sig hele vejen rundt om dine bryster. Bøjlerne skal være brede nok til at hele brystet inkl. brystvæv kan være i bh'en ellers vil bøjlerne gnave sig ind i din hud eller skubbe brystet ud under armene til stor gene for dig.
3. Tjek at midterstykket sidder tæt ind til kroppen uden at gabe.Midterstykket skal sidde korrekt, da det er med til at skabe stabilitet og har dermed betydning for hvordan bh'ens pasform og komfort opleves.
4. Tjek at stropperne ikke glider ned eller laver mærker i dine skuldre. Stropperne skal ganske vist ikke bære din barm, men de er med til at få bh'ens skåle til at sidde pænt. Stropperne skal sidde så stramt, at skålens overkant hviler plant øverst på brystet.
5. Tjek at skålene ikke gaber øverst på barmen og at kanterne ikke skærer ind i brystet.Læn dig forover, når du tager bh'en på og løft brystet ind i skålene ved at føre bøjlen rundt om brystet. Brystet skal fylde skålen ud og bh'ens overdel skal ligge fladt ind mod kroppen.

Du kan her læse vores fulde vejledning til hvordan du kan tjekke om din bh sidder korrekt og hvordan du finder din teoretiske bh-størrelse.
En velsiddende bh former og støtter din barm. Men der er forskel på, hvordan din barm og dit overtøj tager sig ud alt efter hvilken bh-type eller bh-model du bruger. I praksis er der mange flere funktioner ved de enkelte bh'er, som går på tværs af vores kategorier. Læs mere om de særlige funktioner ved hver bh-type på de individuelle produktsider. Læs mere om de forskellige bh-modeller (t-shirtbh, fuldskål, halvskål eller balconette, trekantsbh, blondebh, stropløs, push up, bøjlefri, m.fl.) her.


Kvinde (og mand) – kend dine mærker!Hos Wunderwear forhandler vi over 60 forskellige mærker og det kan være svært at finde ud af hvad de forskellige mærker kan og tilbyder, hvis man ikke kender dem i forvejen. Derfor har vi lavet en overskuelig oversigt over hvad de forskellige mærker tilbyder.


Større barm


Til den større barm, hvor god støtte og komfort er vigtigt, kan du med fordel gå efter mærker som PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Femilet, Chantelle, Triumph og Empreinte. Bh'er til den større barm er ofte designet med brede ryg- og sidestykker samt et højere midterparti, for at give det bedste hold.


Mindre barmTil den mindre barm, hvor det er vigtigt at man kan udfylde skålene korrekt, kan du med fordel gå efter mærker som Calvin Klein, Marie Jo, Marie Jo L'Aventure, Passionata og Tommy Hilfiger. Deres bh'er er ofte lavet med mere flade skåle, så de nemmere at fylde ud ellers fås med push-up, som fremhæver barmen og skaber en synlig kavalergang.


Sexet lingeri


Søger du sexet lingeri, hvor der er kælet for detaljerne, så er det mærkerne Chantal Thomass, Aubade, Lise Charmel og Marlies Dekkers du skal gå efter. Med gennemsigtig tyl, smukke blonder og frække detaljer finder du sexet lingeri der kan forføre din partner eller glæde en du holder af. Du kan selvfølgelig også altid forkæle dig selv med sexet og smukt lingeri.


Fokus på detaljerneLeder du efter lingeri eller undertøj hvor der er ekstra fokus på detaljerne, såsom bæredygtigt- eller genanvendt materialer eller smukt håndværk i form af blonder og broderinger, så er det mærker som Mey, Calvin Klein, Simone Pérèle, og Lise Charmel du skal gå efter.


Godt basis undertøj


Er du på udkig efter simpelt og godt basis undertøj, så skal du kigge efter mærkerne Missya og Sloggi. De tilbyder mange forskellige komfortable og behagelige trekantstoppe, toppe og trusser i både ensfarvet og farverige designs.


Special bh'er


Hvis du leder efter special bh'er som amme-, komfort- eller protese bh'er, så skal du gå efter mærkerne Anita, Amoena og Chantelle. Anita er kendt for deres komfort og ammebh'er, hvor der er stor fokus på den rigtige komfort og støtte. Amoenas protese bh'er er designet med åndbare lommer til proteser og nogle af modellerne er endda lavet med et højere snit, der blandt andet kan dække ar.


Sports bh'er


Dyrker du motion, så har du helt sikkert brug for en god og støttende sportsbh. Anita, Calvin Klein, Copenhagen Cartel, PrimaDonna, Shock Absorber og Triumph laver alle lækre sportsbh'er med forskellige støtte og hold. Gå derfor altid efter en sportsbh der matcher den type sport du dyrker, så du er sikker på at få den rette hold og støtte til din barm.


Stort udvalg af trusser


Lingeriet hos Wunderwear har ligeledes et bredt udvalg af trusser, som du kan mixe og matche med lige den bh, du ønsker. Du finder blandt andet de almindelige tai-, hipster- og maxitrusser. Sortimentet byder også på et stort udvalg af string- og brazilian trusser, uanset om du er til micro string, hipsterstring eller en almindelig thong. Hos Wunderwear finder du trusser i mange forskellige materialer. Er du til det feminine look, kan du finde smukke blondetrusser og satintrusser, og er du mere til det praktiske undertøj i naturlige materialer, har vi et bredt udvalg af bomuld-, uld og silketrusser. Har du brug for sømløse trusser til et kropsnært outfit? Prøv Calvin Kleins Invisible trusser, Chantelles Soft Strecth eller Triumphs Micro serie, som er seamless trusser, hvor trussen bliver usynlig under tætsiddende kjoler, nederdele eller bukser.


Skal du giftes?


Uanset anledningen, kan du finde passende lingeri hos Wunderwear. Skal du giftes, kan du finde smukt brudelingeri til dit bryllup. Du finder blandt andet det klassiske hvide bryllupsundertøj med hofteholder og selvsiddende strømper. Har du fundet drømmekjolen, hvor du har bar ryg eller skuldre, finder du hos Wunderwear et stort udvalg af stropløse, selvsiddende og selvklæbende bh'er. Sortimentet indeholder også brysttape, fashion tape, dobbeltklæbende tape, nipple covers, brystløft, mm., så du undgår synlige stropper og lukningen på ryggen.