Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer

Top/ loungeshirt/ pyjamas

En lækker, blød og vamset pyjamas eller natbluse er fantastisk. Hos Wunderwear finder du pyjamaser, natbluser, toppe og andre mathcende overdele til kvinder. Nattøjet er lavet i lækre materialer som bomuld, modal, silke og bambus. Vi har også loungewearsæt og -enkeltdele, som du enten kan sove i eller bruge som hyggetøj.
Vis produktbillede Vis produkt på model
< 1 2 3 4 5 6 7 >
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Nattøj, komfortable nattrøjer og -toppe til kvinder


Hos Wunderwear finder du et stort udvalg af nattrøjer og -toppe til kvinder. Shop blandt forskellige farver og designs og naturlige materialer – uanset, om du er til en blød, lækker og praktisk pyjamas, en 3/4 pyjamas med trekvart ærmer/korte ærmer eller en fin og feminin silke pyjamas. Vi har pyjamasser og loungewear fra mærker som Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Lady Avenue, Triumph, Femilet og Missya. I sortimentet finder du pyjamas og loungewear til piger, kvinder og damer i alle aldre.


Har du det for varmt eller koldt, når du sover?


Dit nattøj bør variere alt efter hvilken årstid det er. Vi anbefaler at have flere sæt at skifte imellem, så du har en blød og varm pyjamas i uld, bomuld eller silke til de kolde vintermåneder, og en tynd top og shorts, underkjole eller natkjole gerne i silke, modal eller bambus til de varme sommermåneder.Vores nattøj og homewear er fremstillet i lækre materialer som silke, flonel, bomuld, modal, satin, polyestersatin, uld og bambus.