Gå på opdagelse i butikkens lokale udvalg. vi opdaterer lagerstatus flere gange dagligt, men vi anbefaler dig altid at ringe til butikken og få lagt varen til side, hvis du vil være sikker på, at den er der, når du kommer
Wiki

Wiki

Wiki laver badetøj med gode pasformer og i farvestrålende og klassiske prints. I kollektionen finder du bikinier, tankinier og badedragter, der giver god støtte til både små og store barme. I de fysiske Wunderwear butikker finder du lige nu et større badetøjsudvalg end hjemmesiden her viser. Du finder bl.a. klassiske badedragter til svømning og assorterede bikinier og badetøj fra sommerens kollektion.
< 1 >
< 1 >

Wiki
Det danske badetøjsbrand Wiki, designer badetøj til den moderne kvinde. Wiki badetøj har gode pasformer og findes i forskellige modeller, farver og prints.I Wikis kollektioner finder du bikinier, tankinier, strandtøj og badedragter, der passer både små og store barme.Wikis badetøjskollektioner er feminine og anderledes. Wiki er kendt for deres enkelhed, komfort og smukke print og farver. Badetøjet er til kvinden, der ønsker at se elegant og moderne ud på stranden, ved poolen eller i haven.Wiki har lavet deres badetøj med klorresistente materialer, så farven ikke forsvinder.Der er lagt meget energi i det danske brand, som er tilpasset den kvindelige krop. Wiki badetøj fås i størrelser fra 70A-95H.

Se hele Wikis sortiment her.

Badetøj
Hos Wunderwear finder du Wiki badetøj i form af deres bikinier, tankinier, badedragter og strandtøj.Wiki laver bikinioverdele til både store og små barme. Er du til bikinitoppe med fuldskål, push-up, bandeau model eller balconette, så kan du finde det hos Wunderwear.Har du en større barm finder du god støtte i Wikis bikinioverdele. Vælger du push-up, får du ekstra padding i skålen, der løfter og centrerer barmen.Hos Wunderwear kan du udforske Wikis forskellige designs med striber, prikker, mønstre, men også det helt enkle design. Du finder et mønster til enhver smag.Hos Wunderwear finder du også Wiki bikiniunderdele i flere modeller. Du kan finde den klassiske taimodel, med høj eller lav talje, eller med en praktisk linning der kan foldes. Du kan finde brazilian og shorts, med eller uden bindebånd.Ønsker du at være dækket til, uden at skulle bruge badedragt, så kan du finde Wiki tankinier hos Wunderwear. Wiki designer tankini toppe med indvendig silikonelag, for bedre pasform. Disse findes i flere forskellige designs og med aftagelige stropper.Er du mere til en klassisk badedragt, så er der også et bredt udvalg hos Wunderwear. Her finder du alt fra enkle og elegante, til trendy og sporty badedragter.Hos Wunderwear finder du også feminint strandtøj fra Wiki. Feminine og praktiske strandkjoler, med og uden ærmer. Disse finder du i forskellige modeller og mønstre.Wiki har designet deres strandtøj til at være let og løst, men med et flot og feminint design.

Se hele Wikis udvalg af badetøj her.